Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος, ο φονέας των γιγάντων.

Create: 02/03/2019 - 15:57

 Η Παφιακή ομάδα με μια σπουδαία εμφάνιση και κόντρα στα προγνωστικά  γονάτισε με παλληκαρίσια εμφάνιση μετά την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ με 2-1 στο Γ.Σ.Π.και δικαιολογημένα οι απανταχού Παφίτες παραληρούν... από ενθουσιασμό.

Ο Ζέλικο Κόπιτς σε ακόμη ένα παιχνίδι πήγε απόλυτα διαβασμένος με τους ποδοσφαιριστές του.

Η Πάφος κατάφερε να ελέγξει  στην μεγαλύτερη διάρκεια το παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, ήξερε πότε να επιτεθεί, πότε να πρεσάρει και πότε να αμυνθεί.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Νσουε, Μερκής, Βούρος (68′ Μπέζιακ), Καρλάο, Καζού, Μοράις (81′ Εφραίμ), Αρτυματάς (68′ Γκέντσογλου), Ζαχίντ, Τάμαρι, Νατέλ

Στον πάγκο: Ρομό, Ρουέδα, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Κασίνι, Φατσινέτι, Αλωνεύτης, Μπέζιακ

 

Πάφος: Μολ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Ζάντερ, Φόλπρεχτ, Λελιούκιν (50′ Ζίβουλιτς), Ράσιτς, Ανγκούλο (83′ Ντόβμπνια), Νέμετς, Ράκελς (88′ Φιλιώτης)

Στον πάγκο: Πέτρου, Αγγελόπουλος, Λουλίνια, Ιμπραΐμ, Παναγιώτου, Ζίβουλιτς, Ντόβμπνια

Κίτρινες: Καρλάο, Νσούε / Λελιούκιν, Ζάντερ, Σιρόκ, Χολτ, Ανγκούλο, Καρώ, Νέμετς, Ράκελς

 

Κόπιτς: «Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου»

Πολύ ευχαριστημένος έμεινε ο Ζέλικο Κόπιτς από τους ποδοσφαιριστές του μετά την τεράστια νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 2-1 στο ΓΣΠ.

«Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, την ομάδα μου, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Προετοιμάσαμε το παιχνίδι για να παίξουμε με ένταση και δύναμη. Με λίγα λόγια ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι για εμάς, ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια» δήλωσε ο τεχνικός της Πάφου Ζέλικο Κόπιτς μετά το ματς στο ΓΣΠ.