Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Οδυνηρή ήττα από την ΑΕΛ

Create: 01/06/2019 - 01:16

Με τέρμα του Ανδρέα Μακρή με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή στο 55ο λεπτό, η ΑΕΛ πήρε πολύ σημαντική νίκη με αντίπαλο την Πάφο στο Τσίρειο.

Ο αγώνας ήταν για τη 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta και με τη νίκη της αυτή, η ΑΕΛ ανέβηκε στους 34 βαθμούς ενώ η Πάφος έμεινε στους 15. H Πάφος ηττήθηκε από την ΑΕΛ τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο γύρο πρωταθλήματος.

Oι παίκτες της Πάφου δεν έπιασαν μεγάλη απόδοση και ήταν κάτω από προηγούμενες εμφανίσεις τους. Φάνηκε ότι επηρεάστηκαν από τον θόρυβο και τα όσα λέγονται  γύρω από το παιχνίδι  με την ΑΕΚ, ενώ επηρέασαν και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Μέτριο το πρώτο μέρος, στο δεύτερο η Πάφος μετά και το γκολ που δέχθηκε προσπαθησε να αντιδράσει χωρίς να τα καταφέρει να φτάσει σε κάποιο τέρμα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ (Κέρκεζ): Πρόσεκ, Ν. Τεϊσέιρα, Λαφράνς, Ντόσα, Α. Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Καστανιάγα, Ζτραβκόφσκι, Αντάμοβιτς (70′ Φιντέλις), Μακρής (90’ Λεάντρο), Χουράδο (70′ Μαρκόσκι)

Στον πάγκο: Βοζίνια, Μυτίδης, Ντα Σίλβα, Γερολέμου, Κυριάκου, Γουήλερ

Πάφος (Κόπιτς): Μολ, Σιρόκ, Μπαγκάρτ, Καρό, Ζάντερ, Ζίβουλιτς, Φόλμπρεχτ, Ντόβπνια (69′ Λουλίνια), Νέμετς, Ανγκούλο (58′ Φιλιώτης), Ράσιτς (46′ Ράκελς)

Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Ντέτζμεκ, Λεϊλούκιν, Πολίτσι, Ζαχαρίου, Αντωνίου