Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Ξηλώθηκε η αμυντική γραμμή.

Create: 06/01/2019 - 14:21

Στην Πάφο ψάχνονται ακόμη σε βάθος όσο αφορά την μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας. Μπορεί να είναι νωρίς όμως φαίνεται ότι δεν είναι και το πιο εύκολο για να πείσουν παίκτες ποιότητας  να αγωνιστούν στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Για την ώρα επικρατεί απόλυτη ηρεμία επικρατεί στις τάξεις της Πάφου, αφού οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα του μετεγγραφκού σχεδιασμού φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει πάρει σάρκα και οστά.

Ίσως δρομολογηθούν κάποιες μετεγγραφικές εξελίξει από την επόμενη εβδομάδα.

Φαίνεται ότι πρέπει να δοθεί το βάρος για να «δέσουν» ξανά την αμυντική γραμμή της ομάδας, που ήταν  ιδιαίτερα σκληροτράχηλη την προηγούμενη σαιζόν. Αφού ήδη αποχώρησαν τρείς βασικοί παίκτες από την αμυντική της γραμμή. Ως γνωστόν οι Μπαγκάρτ και Χολτ αποφάσισαν να συνεχίσουν σε Δανία και Σκωτία και έτσι η απόκτηση δύο ικανών κεντρικών αμυντικών είναι επιβεβλημένη.

Την ίδια ώρα θα πρέπει να ψάξει και να φέρει και δύο τερματοφύλακες. Μετά και την σποδέσμευση του Μολ, παρελθόν αποτελεί και ο Γιαν Κόπριβετς.  Βγήκε προς τα έξω ότι ο  Σλοβένος τερματοφύλακας δεν τα βρήκε με την Παφιακή ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του και έτσι αποχωρεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κόπριβετς συζητά με την Νέα Σαλαμίνα.

Πάντως το τεχνικό τημ έχει αρκετή δουλειά όσο αφορά τις μετεγγραφές και το καλοκαίρι θα είναι ξανά θερμό για τους φίλους της Πάφου, που αναμένουν πλέον επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς της διοίκησης. Πάντως έχει μεγάλη σημμασία και η άποψη του Κόπιτς σε ενδεχόμενες νέες μετεγγραφές της ομάδας.