Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Να κάνει την υπέρβαση στις μετεγγραφές.

Create: 08/04/2018 - 01:57

Συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η προετοιμασία της  Πάφου στη Σλοβενία. Την περασμένη Τρίτη έκλεισε η  απόκτηση του Joel Mall  και η τριάδα των τερματοφυλάκων  ομολογουμένως είναι πολύ ποιοτική. Αναμένεται τις επόμενες μέρες  να γίνουν κι άλλες μετεγγραφικες  κινήσεις.

" Σκοπός είναι να γίνουν σωστές ποιοτικές μεταγραφές οι οποίες θα προσδώσουν ακόμα περισσότερη ποιότητα στο ροστερ. Θα γινουν τουλάχιστον αλλες  επτά μετεγγραφές", δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου Πολύβιος Παλλιούρας.

 Αναμένεται να διεξαχθούν αλλά τουλάχιστον δύο φιλικά στη Σλοβενία ενώ η ομάδα επιστρέφει σε δέκα περίπου ημέρες στην Πάφο όπου και στις 17/8 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας στον κόσμο.

Τελευταίες Πληροφορίες φέρουν την Πάφο να έχει στο στόχαστρό της τον 25χρονο Αυστραλό επιθετικό της χιμπέρνιαν Τζειμι Μακλάρεν. Μια δύσκολη περίπτωση όμως θα προσπαθήσουν να τον φέρουν στην Πάφο.

Δεδομένου ότι η προετοιμασία τρέχει , θα προσπαθήσουν να φέρουν παίκτες από άλλες ομάδες που έχουν κάνει προετοιμασία και να

Είναι τουλάχιστον έτοιμοι σε θέματα φυσικής κατάστασης και δύναμης.

Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είναι στο στόχαστρό όμως είναι και δύσκολες περιπτώσεις για να τους πείσουν να έρθουν στην Πάφο και να αγωνιστούν στο Κυπριακό πρωταθλήμα.

Στόχος όμως είναι να κάνουν την υπέρβαση με το δέλεαρ καλών συμβόλαιων όσο αφορά οικονομικούς λόγους