Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Με πιο βατό πρόγραμμα στοχεύει να ανέλθει βαθμολογικά

Create: 11/08/2018 - 00:55

 Η Πάφος με το πέρας επτά αγωνιστικών έχει μαζέψει πέντε βαθμούς  και βρίσκεται στην δέκατη θέση του πίνακα πίσω από την ΕΝΠ. Ύστερα βεβαίως από ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα, όπου έβγαλε παιχνίδια υψηλού κινδύνου και με ομάδες που πάλευαν για τα ψηλά της βαθμολογίας. Δεδομένου ότι πήρε ισοπαλία από Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και κέρδισε την Ομόνοια  ήταν αποτελέσματα που της δίνουν ψυχολογία και προοπτική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Βεβαίως τα παιχνίδια που στοίχισαν ήταν αυτά με Σαλαμίνα και Αλκή που χάθηκαν και ήταν αρκετά για να αλλάξει και η τεχνική ηγεσία στην ομάδα με την αποδέσμευση Πρέσλι και τον ερχομό του Κόπιτς.

Η Πάφος έπαιξε ακόμη με την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα και έβγαλε ομολογουμένως ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, δεδομένου και των παιχνιδιών με Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Πλέον το πρόγραμμα θεωρείται πιο βατό και με αντιπάλους στα μέτρα της. Βεβαίως τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και καμία υποτίμση δεν μπορεί να υπάρξει κόντρα σε καμία ομάδα, αφού πλέον όλοι «καίγονται για βαθμούς» και θα τα παίζουν και αυτά όλα για όλα με αντίπαλο την Πάφο.

Στα αμέσως επόμενα παιχνίδια λοιπόν η Πάφος θα κληθεί να παίξει με Ερμή την ερχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας, ακολούθως θα παίξει με την ΕΝΠ στην Πάφο, στην 11η αγωνιστική με την Δόξα στο Μακάρειο και κλείνει ο πρώτος γύρος του πρωταθληματος. Εκκρεμεί βέβαια και οαναβληθέντας αγώνας με την ΑΕΚ.

Πάντως μέσα από αυτά τα τρία παιχνίδια μέχρι και την ολοκλήρωση του 1ου γύρου ο στόχος είναι να πάρε εννέα  βαθμούς.

Βλέπει όμως παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο να το μάξιμουμ από κάθε αγώνα.

Η προετοιμασία ήδη ξεκίνησε από χθες ενόψει Ερμή. Ενδέχεται να είναι έτοιμος και ο Λουλίνια που δεν έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.