Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Με Κόπιτς κόντρα στην Αλκή

Create: 10/21/2018 - 16:21

Ο Κροάτης τεχνικός Zέλικο Κόπιτς έπιασε δουλειά στην Πάφο από προχθές Παρασκευή και θα είναι στον πάγκο της Πάφου στον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στην Αλκή. 

Ο τέως τεχνικός της Xάιντουκ Σπλιτ αναλαμβάνει να επαναφέρει τους Παφίτες στο σωστό δρόμο ύστερα από μακράν περιπετειώδη περίοδο, έχοντας ήδη την πρώτη πρόκληση ενώπιων του, αφού με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα ντεμπουτάρει στον πάγκο στο παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη (22/10, 19:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης»

Ο Κόπιτς προπόνησε τόσο το Σαββάτο την ομάδα, ενώ θα την προπονήσει και σήμερα Κυριακή με μια τελευταία προπόνηση.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας μιλώντας σχετικά στο «Γ» ανέφερε:

«Ο Κύριος Κόπιτς έπιασε ήδη δουλειά στην ομάδα μας.    Προπόνησε  για πρώτη φορά την ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και σίγουρα την Δευτέρα μόνο στόχος μας θα πρέπει να θεωρείται η νίκη, χωρίς να υποτιμούμε την αξιόλογη ομάδα της Αλκής. Μια νίκη θα έχει πολλαπλά οφέλη κυρίως όμως στο βαθμολογικό και πολύ περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και όλοι μαζί θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να τους αποζημιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Το γεγονός ότι ο Κροάτης δεν έχει άποψη για το Κυπριακό πρωτάθλημα και την νέα του ομάδα, είπε ο Κύριος Παλιούρας:

«Ο προπονητής έχει ήδη παρακολουθήσει βίντεο με αγώνες της ομάδας μας και έχει τύχει πλήρης ενημέρωσης από το Νίκο Κωνσταντινίδη τόσο για την ομάδα μας αλλά και για τον αντίπαλο».

Αγωνιστικά εκτός μάλλον μένει ο Λουλίνια λόγω μικροτραυματισμού και ο Καρώ που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Θέση στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά διεκδικεί ο Φιλιώτης.