Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Μετράει δυνάμεις κόντρα στον Απόλλων.

Create: 09/14/2019 - 17:10

Στην Πάφο είναι έτοιμοι  για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής όπου η ομάδα καλείται να παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι όπου θα μετρήσει τις δυνάμεις της.

Η Πάφος που προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 0-2, εκεί όπου εξέφρασαν πολλά παράπονα για τον τρόπο που τους αντιμετώπισε η διαιτησία, θέλουν να επανέλθουν με θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Τσιρείου.  Το παιχνίδι είναι ορισμένο το Σαββάτο και στις τελευταίες δύο προπονήσεις ιδιαίτερο βάρος πέφτει στην τακτική από τον Ζέλικο Κόπιτς και τους συνεργάτες του.

Η Πάφος που στελεχώθηκε με παίκτες μεγάλης ποιότητας, φέτος στοχεύει να εισέλθει στην εξάδα και απ’ εκει και πέρα να κυνηγήσει έξοδο της στην Ευρώπη. Το μειονέκτημα ότι και φέτος γύρω στους οκτώ παίκτες αφίχθησαν καθυστερημένα στην ομάδα και θα θέλουν τον χρόνο τους για να μπουν στο κλίμα στην ομάδα.    Ομολογουμένως η Πάφος κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σούπερ μεταγραφές του τελευταίου δεκαημέρου.  Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες έβγαλαν από την τσέπη πολύ χρήμα και περιμένουν να πιάσει τόπο στο γήπεδο.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν και οι τελευταίοι δύο των μετεγγραφών Γεράσιμος Φυλακτού,  ο 28χρονος Ολλανδός αριστερός ακραίος επιθετικός Τζέϊσον Καμπράλ, ο  Ουρουγουανός με Ισπανικό διαβατήριο Τζοακίν Βαρέλα  όπως και οι Μπαρκαρί Σακό και Ντάνυ Γουϊλιαμς.

Βασικός ο Φιλλανδός στόπερ  της Πάφου Πάουλους  Αραζούρι κόντρα στην   με την φανέλα της Εθνικής Φινλανδίας.  Ο στόπερ της Παφιακής ομάδας ήταν βασικός στην ήττα με 1-2 απέναντι στην Ιταλία, όπως ήταν και απέναντι στην Ελλάδα.

Εξάλλου, στην τσέχικη Φαστάβ Ζλιν με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Δεκέμβριο, θα παραχωρηθεί ο Ζντένεκ Φόλπρεχτ από την Πάφο. O Τσέχος μέσος και μέχρι πρότινος αρχηγός της Πάφου τέθηκε εκτός πλάνων μετά και τις τελευταίες μετεγγραφικές προσθήκες στην ομάδα και ιδιαίτερα του Αμερικανού Ντάνυ Γουϊλιαμς.

Όσο αφορά την ενδεκάδα μετά και την τελευταία προπόνηση της παρασκευής θα καταλήξει σε πρόσωπα και σχήμα όσο αφορά την ενδεκάδα με τον Απόλλωνα.  Έχει πάντως αρκετό ενδιαφέρον ποιοι από τους νεαποκτηθέντες θα κληθούν να πάρουν νωρίς φανέλα βασικού, ή αν θα είναι μόνο στην αποστολή του αγώνα του Τσιρείου.