Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Μετράει δυνάμεις αρχής γενομένης με Απόλλων.

Create: 09/09/2018 - 15:49

Στην Πάφο εκμεταλλεύονται πλήρως την διακοπή του πρωταθλήματος και αφού έχουν ενσωματωθεί όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις της ομάδας, αισιοδοξούν ότι και στην συνέχεια θα παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Παρόλο ότι έρχονται παιχνίδια με αντιπάλους που φιλοδοξούν για μια θέση στην Ευρώπη. Στην Πάφο μέσα από τα επόμενα παιχνίδια θα μετρήσουν δυνάμεις για το φετεινό πρωτάθλημα.

Οι προσδοκίες πάντως φέτος είναι η Πάφος να «σπάσει» την παραδοσιακή εξάδα του Κυπριακού πρωταθλήματος και να μπεί σφήνα ανάμεσα τους.

Από την πρώτη στιγμή , συνέχεια από πέρσι, γίνεται και φέτος μία τεράστια προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους που περιτριγυρίζουν την ομάδα, τόσο στο αγωνιστικό αλλά και στο διοικητικό – οικονομικό κομμάτι.

Ο κόσμος της Πάφου που είναι έτοιμος να επανέλθει, άκουσε   πολλά, να ξέρει  όμως ότι πραγματικά γίνεται τεράστια προσπάθεια. Όσο αφορά την ομάδα το ρόστερ είναι αρκετά καλό, υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που πρέπει όμως να δέσουν μεταξύ τους. Έτσι  θα γίνουνε ομάδα,  θα έρθει η ηρεμία και η Πάφος θέλει να διεκδικήσει και να πάρει κάτι παραπάνω  φέτος που είναι μια θέση στην εξάδα.

Aγωνιστικά,  συνεχίζεται η προετοιμασία   ενόψει του αγώνα που θα ακολουθήσει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα.

Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στον Πρέσλι να δουλέψει με τους παίκτες του και να το «δέσει» ακόμα καλύτερα ενόψει της συνέχειας.  Εκτός προπονήσεων είναι οι διεθνείς Καρώ και Ζαχαρίου και ο Νέμετς με την Εθνική Σλοβακίας. Ο Νέμετς έπαιξε με την Εθνική Σλοβακίας  σε φιλικό παιχνίδι με την Δανία με τον Άνταμ Νέμετς της Πάφου να είναι στο αρχικό σχήμα σκοράροντας στο 11′ του αγώνα με ωραία κεφαλιά, ενώ έδωσε  τη θέση του στο 46' στον επιθετικό της Ανόρθωσης, Μίχαλ Ντούρις.