Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Κρατάει μόνο τον βαθμό.

Create: 03/10/2019 - 15:27

Με ισοπαλία 0-0 τέλειωσε και ο αγώνας του δεύτερου ομίλου στο Μακάρειο Στάδιο μεταξύ της Δόξας Κατωκοπιάς με την Πάφο.

Η Πάφος έμεινε ευχαριστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Ζέλικο Κόπιτς πρώτιστα είχε στόχο να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα και στην εξέλιξη του αγώνα είχε στόχο πρώτιστα τον βαθμό της ισοπαλίας. Με τον βαθμό η Πάφος είναι στους 22 βαθμούς και φαινεται ότι μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Η Πάφος φάνηκε κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια ενώ στο παιχνίδι δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Γενικώς η Πάφος ήταν μέτραι κόντρα στην Δόξας και στο τέλος κρατάει μόνο τον βαθμό.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος παιγνίδι, με την Δόξα να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και την Πάφο να περιορίζεται κυρίως στα αμυντικά της καθήκοντα. H ομάδα της Κατωκοπιάς απείλησε με κάποια σουτ από τους Κάρλος και Ζάτλ, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο σκορ.

 

Στην επανάληψη η Δόξα ξεκίνησε όπως σταμάτησε στο πρώτο μέρος, ελέγχοντας δηλαδή τον αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας. Στο 60ο λεπτό ο Μιτρέα έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Πέτρου. Στο 90+4’ η Πάφος απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το παιγνίδι, ωστόσο ο Πέτρου μάζεψε εύκολα το αδύναμο σουτ του Ράκελς. Απ εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι στο παιγνίδι με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στο ισόπαλο 0-0.

Συνθέσεις:

Δόξα: Γκρέμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Λούις Κάρλος, Μπατίν(83′ Παβλόφ), Μπόλιεβιτς, Ασαμόα (83′ Παπαφώτης), Αλεξάνδρου, Ζάτλ(65′ Χατζηβασίλη), Μιτρέα.

Στον πάγκο: Φερνάντες, Παπαφώτης, Χατζηβασίλη, Παβλόφ, Άδωνη, Νελσίνιο, Λοϊζου.

Πάφος: Πέτρου, Μπάνγκαρντ, Χολτ, Καρώ(54′ Σιρόκ), Ζάντερ, Φόλπρεχτ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο(82′ Φιλιώτης), Ράκελς, Νέμετς, Ράσιτς(66′ Κούλς).

Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Σιρόκ, Φιλιώτης, Ντόβμπνια, Λουλίνια, Ζαχαρίου, Πολίτσι, Κούλς.