Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Κοίταξε στα μάτια και την Ανόρθωση.

Create: 12/17/2018 - 00:02

Η Πάφος με μια μεστή εμφάνιση κατάφερε και έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία, βάζοντας «φρένο» στην Ανόρθωση μέσα στο «Α. Παπαδόπουλος».

Η Παφιακή ομάδα στάθηκε πολύ καλά σε ακομη ένα παιχνίδι, με καλή τακτική και με παίκτες που ήξεραν τι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας και αν ήταν πιο τυχεροί, ιδιαίτερα στην τελευταία φάση με τον Αγκούλο θα έφευγαν με τον τρίπονο από την Λάρνακα.

H  Πάφος FC μπήκε πιο απαιτητική στο παιχνίδι και πιο δυνατά στο παιχνίδι και να το ελέγχει για μεγάλο διάστημα. Η Ανόρθωση ισσορρόπησε μετά το δεκαπεντάλεπτο και την Πάφο να προσέχει περισσότερο τα νώτα της.  Στο δεύτερο μέρος  η «Κυρία» μπήκε καλύτερα όμως η Πάφος βρήκε ξανά τον τρόπο να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα της.

Πολύ καλή παρουσία σε ακόμη ένα παιχνίδι τόσο ο Ράσιτς, όσο και οι Αγκούλο,  Χολτ,  Σιρόκ και Φόλπρεχτ που κράτησαν την ομάδα στους ώμους τους.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ύστερα από ένα γύρο πρωταθλήματος, η Πάφος αποκτάει την δική της ταυτότητα. Ήταν «ηλίου φαεινότερον» ότι όταν το περασμένο καλοκαίρι καθυστέρησε ο προγραμματισμός και οι παίκτες ήρθαν καθυστερημένα στην ομάδα, θα χρειαζόταν χρόνο και παιχνίδια για να δέσει η ομάδα και να βάλει μπρος.  Αυτό έγινε και πλέον η Πάφος δείχνει ότι είναι μια καλή ομάδα, που έχει και παίκτες ποιότητας και με σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς.

Κατάφερε να πάρει βαθμούς από όλες σχεδόν τις μεγάλες ομάδες και η αισιοδοξία πλέον είναι διάχυτη για βαθμολογική άνοδο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.