Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Κλήση στην Εθνική Ανδρών για Ανδρέα Καρώ.

Create: 11/09/2018 - 23:46

Κλήση στην Εθνική ομάδα της Κύπρου πήρε ο κεντρικός αμυντικός Ανδρέας Καρώ. Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου μετά το περσινό πετυχημένο πέρασμα του από Σαλαμίνα, είναι και φέτος από τα βασικά γρανάζια στην άμυνα της Πάφου και κλήθηκε από τον Μπεν Σιμόν.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές στην κλήση του για τους επερχόμενους αγώνες με Βουλγαρία και Νορβηγία στις 16 και 19 Νοεμβρίου στο ΓΣΠ.

Πρώτη κλήση στην Εθνική Ανδρών για τον Χρίστο Γουήλερ της ΑΕΛ, βασικό στέλεχος τα προηγούμενα χρόνια της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων. 

Πρώτη κλήση για επίσημο αγώνα για τους Ανδρέα Καρώ και Ανδρέα Χριστοδούλου οι οποίοι επίσης μέχρι πρόσφατα ήταν βασικά στελέχη της Εθνικής Ελπίδων. Και οι δύο ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό με την Ιορδανία τον περασμένο Μάη.

Βίνσεντ Λαμπάν και Ανδρέας Μακρής επιστρέφουν στην Εθνική αφού απουσίαζαν από τις κλήσεις στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες για το Πρωτάθλημα των Εθνών.

Να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Κάστανος, που είναι στην κλήση, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τη Βουλγαρία αφού είναι τιμωρημένος. Ο Τζέισον Δημητρίου δεν έχει κληθεί γιατί τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στον αγώνα με τη Σλοβενία τον περασμένο Οκτώβριο.

Η κλήση της Εθνικής Ανδρών: 

Α.Ε.Κ Λάρνακας: Vincent Laban, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ονησίφορος Ρουσιάς

ΑΕΛ Λεμεσού: Ανδρέας Αβραάμ, Ανδρέας Μακρής, Χρίστος Γουήλερ

Ανόρθωση Αμμοχώστου: Γιώργος Οικονομίδης

ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Κωστάκης Αρτυματάς, Νικόλας Ιωάννου

Απόλλων Λεμεσού: Γιώργος Βασιλείου, Φώτης Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου

Ερμής Αραδίππου: Γεράσιμος Φυλακτού

 Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου: Ρενάτο Μαρκάσα

Ολυμπιακός Λευκωσίας: Αντώνης Γιωργαλλίδης

Ομόνοια Λευκωσίας: Ιωάννης Κούσουλος, Κωνσταντίνος Παναγή

Πάφος F.C. Ανδρέας Καρώ

FC Copenhagen: Πιέρος Σωτήριου

Gangwon FC: Βαλεντίνος Σιέλης

Standard De Liege: Κωνσταντίνος Λαϊφης

Juventus FC: Γρηγόρης Κάστανος

Η προετοιμασία θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου με προπόνηση στις 15:30 στο  «Ν. PAPAS GROUP - Αμμόχωστος Επιστροφή» στη Λάρνακα. Πριν την προπόνηση, θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ ενώ η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στα αρχικά της στάδια.

Την ερχόμενη Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 17:00 στο ΓΣΠ θα γίνει η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας για τον αγώνα με τη Βουλγαρία και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 17:30 στο ΓΣΠ θα γίνει η Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Νορβηγία.