Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Καλός ο βαθμός και προσδοκίες.

Create: 09/02/2018 - 14:34

Στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» η Πάφος FC αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ανόρθωση. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ράγιος στο 21' και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 82' με τον Ανγκούλο.

 Ένα αποτέλεσμα που συμπερασματικά κρίνεται ως δίκαιο, αν και ήταν η Ανόρθωση που έμεινε με την πικρία, καθώς κρατούσε το προβάδισμα από το 20` (Ράγιος), μέχρι το 82`, σημείο στο οποίο ο Ανγκούλο παραβίασε για πρώτη φορά φέτος την εστία της Ανόρθωσης.

Επομένως, είναι η Πάφος που μένει πιο ικανοποιημένη, βάση της εξέλιξης που είχε το παιχνίδι, αλλά ήταν η ομάδα που πήρε την πρωτοβουλία, μετά το 65`.

Οι συνθέσεις:

Πάφος:Μολ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Γιαννούλης (88`  Γκουϊντανίλα), Κουλς (58` Ανγκούλο), Φόλπρεχτ, Μπαγκάρντ, Μπεριγκό, Νέμετς (76` Ράσιτς), Πολίτσι

Ανόρθωση: Βάργκιτς, Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Εγγλέζου (73` Σισέ), Βίκτορ, Πράνιτς, Ιγκιεμπόρ, Ράγιος (88` Μπεσάτ), Ντούρις, Μικελτάντζε (84` Κατσαράβα).

 

«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες»

Ο  τεχνικός της Πάφου Στίβεν Πρέσλι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε στο τέλος του αγώνα.

«Για μας ήταν μια μεγάλη περίοδος προετοιμασίας. Χρειαστήκαμε αρκετό για να συμπληρώσουμε το ρόστερ. Απόψε ήταν το πρώτο βήμα. Νομίζω όταν είμαστε σε πιο ψηλό επίπεδο θα γίνουμε καλύτερη ομάδα. Κάναμε μια αρχή αρχή, δεν χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Βάλαμε τα θεμέλια γι΄αυτό που μπορούμε να χτίσουμε στην συνέχεια. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν κάναμε καλά τελειώματα. Αυτό θα έρθει στην συνέχεια. Αυτή η εμφάνιση μου δίνει αισιοδοξία. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να ανταγωνιζόμαστε ομάδες όπως η Ανόρθωση».

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο 01.09.2018

ΑΕΛ - Δόξα Κατωκοπιάς...2-0

Πάφος FC - Ανόρθωση...1-1