Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Θέλει τρίποντο και με την Δόξα.

Create: 11/29/2018 - 00:33

Η Πάφος ανταποκρίθηκε θετικά σε ένα κρίσιμο ματς όπως ήταν εκείνο με την ΕΝΠ. Ήταν  ένα παιχνίδι, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «παιχνίδι των έξι βαθμών» και στο τέλος της ημέρας κρατεί την νίκη και τους τρείς βαθμούς.

Το θετικό είναι ότι μπήκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και μπορεί να κοιτάξει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία. Ένα παιχνίδι που αν έχανε σίγουρα η επόμενη μέρα θα ήταν πολύ δύσκολη.

Ο Ζέλικο Κόπιτς που έκατσε στον πάγκο της ομάδας στα παιχνίδια με Αλκή, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ερμή και ΕΝΠ, Κατάφερε να πάρει επτά βαθμούς. Ένας θετικός απολογισμός, λαμβάνοντας υπόψη τα δύο παιχνίδια με Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, ο οποίος όμως θα μπορούσε να ήταν καλύτερος αν ειχε κέρδος κόντρα σε Αλκή και Ερμή.

Από εκεί και πέρα,  η Πάφος καλείται, πλέον, να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα σην ΔΌξα. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ζέλικο Κοπιτς  και τους παίκτες του προκειμένου να παραμείνουν ξεφύγουν από τα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ή ακόμα καλύτερα να περιορίσουν τη διαφορά στο ελάχιστο από τις ομάδες που είναι πιο ψηλά από αυτούς.

Από σήμερα λοιπόν  στο μικροσκόπιο μπαίνει η Δόξα. Η Πάφος θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κατωκοπιάς την ερχόμενη αγωνιστική στο Μακάρειο και είναι άλλο ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κτυπήσει να πάρει βαθμό ή και βαθμούς. Οι βαθμολογικές διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλες και στην Πάφο εκτιμούν ότι μπορούν να κτυπήσουν αυτό τον αγώνα.

Ενόψει Δόξας μετράνε επιστροφές αφού επιστρέφει ο Αγκούλο από κάρτες και μάλλον και ο Ζάντερ. Είναι δύο παίκτες που μπορούν να προσθέσουν και ποιότητα και ταχύτητα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.