Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Επιβάλλεται να αλλάξει πρόσωπο.

Create: 03/23/2019 - 17:58

Στην Πάφο η προσοχή είναι στην άμεση ανασύνταξη της ομάδας ενόψει και της τελικής στροφής του πρωταθλήματος. Πρέπει να μπεί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ανανεωμένη και με στόχο τους βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία.

Υπάρχουν στην σειρά τέσσερα καθοριστικά παιχνίδια όπου πρέπει να προσπαθήσει να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών από κάθε αγώνα και στο τέλος να γίνει η αριθμητική.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος  υπάρχει μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΕΝΠ. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και από την τελική του έκβαση  ίσως καθορίσει και την παραπέρα προσπάθεια της Πάφου. Σε αυτό το παιχνίδι η Πάφος ίσως βολεύεται και με την ισοπαλία.

Στην συνέχεια θα παίξει με τον Ερμή στην έδρα της, αμέσως μετά θα ταξιδέψει στην Λάρνακα να παίξει με την Αλκή  και στις 20-Απριλίου 2019 θα παίξει με την Δόξα στην Πάφο.

Είναι πλέον η ώρα των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας για να αποδείξουν ότι μπορούν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Πρέπει να κοιτάζει παιχνίδι με παιχνίδι και αν μέσα στα επόμενα δύο παιχνίδια είναι εκεί, τότε η παραμονή θα είναι στα χέρια της.