Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Δεν κέρδισε ούτε το Παραλίμνι

Create: 11/11/2019 - 02:41

Η Πάφος συνέχισε στις μέτριες εμφανίσεις και σε ακόμη εντός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη. Έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την ΕΝΠ και συνεχίζει να προβληματίζει και να είναι στα χαμηλά διαζώματα της βαθμολογίας. Η Πάφος προηγήθηκε στο 32′ με τον Σακό. Η Ένωση ισοφάρισε με τον Θεοδώρου στο 90+2.

Με 10 παίκτες τελείωσε τον αγώνα η Ένωση αφού ο Μουλαζίμης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο 74ο λεπτό.

Παρόλο ότι έδειξε από το ξεκίνημα ότι είχε διάθεση στο τέλος δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο δεύτερο τέρμα και ούτε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα  και δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Φάνηκε ξανά ότι μπροστά δεν μπορεί να ολοκληρώσει ευκαιρίες. Ο περσινός πρώτος σκόρερ Άνταμ Νέμετς δεν έχει συμπαραστάτες στην επιθετική γραμμή και είναι απελπιστικά μόνος.

Στην αμυντική γραμμή, οι παίκτες εκεί εκτός του τερματοφύλακα Ρούτκο δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί είναι αργοί και ιδίως ο Λαφράνς είναι συνεχώς σε ανυσορροπία με την μπάλα. Τόσο ο Αραγιούρι όσο και ο Λαφράνς είναι δύο αργοί στόπερ και έχουν πάντα προβλήματα κόντρα σε γρήγορους και ευέλικτους φορ. Μάλλον δίπλα από τον Αραγιούρι θα έπρεπε να ήταν ένας ευέλικτος δεύτερος κεντρικός αμυντικός.

Πάφος FC (Τζ. Στιλ): Ρούτκο, Αραγιούρι, Λαφράνς, Σιρόκ, Βαλεριάνος, Πάντσεον, Καμπράλ (66’ Φιλιώτης), Πανός, Βα (82’ Κωνσταντίνου), Νέμετς, Σακό (85’ Σάνι).

Παραλίμνι (Γκ. Σιβιέιρο): Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Αγγελή, Κυριάκου, Κοσμά (56’ Ουντόζι), Αμπαρτζουμιάν (47′ Βαρέλα), Βαλλιάνος (81’ Αγκιρί), Σπόλιαριτς, Θεοδώρου, Ριέρα, Στεπάνιακ.

Σκόρερ: 32′ Σακό / 90+2′ Θεοδώρου

Κίτρινες: Πάντσεον / Ριέρα, Μουλαζίμης

Κόκκινες: Μουλαζίμης

 

ΣΤΙΛ: “Μερικές φορές όταν μια ομάδα μείνει με δέκα παίκτες…”

O τεχνικός διευθυντής της Πάφου και υπηρεσιακός προπονητής, Τζέρεμι Στιλ δήλωσε στο τέλος του αγώνα:

«Αποδώσαμε καλά στο πρώτο μέρος, επιτεθήκαμε από τα άκρα. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, αλλά δουλέψαμε στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν στις προπονήσεις, περιμέναμε μια καλή εμφάνιση αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ήταν άναρχο το παιχνίδι. Μερικές φορές όταν μια ομάδα μείνει με δέκα παίκτες γίνεται πιο δύσκολο διότι αλλάζει όλο το σκεπτικό της ομάδας.

Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να διαφυλάξουμε το 1-0. Εντέλει κατάφερε να σκοράρει το Παραλίμνι και αυτό είναι ίσως ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας».