Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Δεν αλλάζει η άμυνα της Πάφου.

Create: 12/13/2018 - 00:50

Στα έντεκα παιχνίδια που έχει παίξει η Πάφος, μιας και υπολείπεται αυτό με την ΑΕΚ για τον α΄ γύρο, έξι παίκτες μετρούν το απόλυτο των συμμετοχών

Η νίκη επί της ΑΕΚ έφερε ηρεμία και αυτοπεποίθηση στους παίκτες της Πάφου, που βλέπουν με άλλο... φακό τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Ήταν μία επιτυχία που ανέβασε την ομάδα στους 11 βαθμούς και υπάρχει αισιοδοξία ότι από εδώ και μπρος θα μπορέσει να πάρει και άλλους βαθμούς που θα την ανεβάσουν πιο ψηλά στη βαθμολογία και θα την απομακρύνουν από τις περιπέτειες που έχουν να κάνουν με τον υποβιβασμό.

Με τα μέχρι στιγμής στατιστικά δεδομένα φαίνεται ότι η τεχνική ηγεσία εμπιστεύεται κυρίως την αμυντική τους γραμμή που δεν αλλάζει με τίποτα από την αρχή του πρωταθλήματος (επί Πρέσλι).

Στα έντεκα παιχνίδια που έχει παίξει η Πάφος, μιας και υπολείπεται αυτό με την ΑΕΚ για τον α΄ γύρο, έξι παίκτες μετρούν το απόλυτο των συμμετοχών. Έχουν αγωνιστεί και στα έντεκα παιχνίδια και έχουν τραβήξει το περισσότερο κουπί στη μέχρι τώρα πορεία.

Πρόκειται για τον Ελβετό τερματοφύλακα Ζόελ Μολ, τον Σκωτσέζο αριστερό ακραίο αμυντικό αμυντικό Κέβιν Χολτ, τον Δανό κεντρικό αμυντικό Πάτρικ Μπαγκάρντ και τον Σλοβένο δεξιό αμυντικό Ματίας Σιρόκ. Αυτοί οι τέσσερις αποτελούν την αμυντική γραμμή.

Από εκεί και πέρα, ο Τσέχος αρχηγός της ομάδας Ζτένεκ Φόλπρεχτ έπαιξε επίσης σε όλα τα παιχνίδια, όπως και ο Βέλγος μέσος Γενς Κουλς, που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της μεσαίας γραμμής.

Ο Κροάτης Ντιέγκο Ζίβουλιτς αγωνίστηκε σε εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ οι επιθετικοί Νέμετς, Ράζιτς και Αγκούλο χρησιμοποιήθηκαν σε δέκα παιχνίδια στη βασική ενδεκάδα.

Αγωνιστικά, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το Σάββατο. Παρά τις δυσκολίες, θα προσπαθήσει να πάρει κέρδος. Εκτός θα σίγουρα ο τιμωρημένος Ζίβουλιτς και Μπαγκάρτ.

politis.com.cy