Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Βλέπουν Σαλαμίνα.

Create: 10/02/2018 - 01:01

Στην Πάφο από σήμερα προσηλώνονται στο ερχόμενο παιχνίδι με την Σαλαμίνα εκτός έδρας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι παίκτες μετά το διήμερο ρεπό του Στήβεν Πρέσλι επανέρχονται από σήμερα δριμύτεροι στις προπονήσεις και φουλάρουν ενόψει Σαλαμίνας.

Ο στόχος για την Πάφο είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Μέχρι σήμερα η Παφιακή ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες το πρωτάθλημα δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης.  Πρώτα ήταν το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα και κατά δεύτερο ατυχίες που προέκυψαν στα παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΛ δεν της επέτρεψαν να πανηγυρίσει μέχρι σήμερα νίκη στο πρωβτάθλημα.

Για αυτό το παιχνίδι με την Σαλαμίνα η νίκη είναι   και εκεί προσηλώνονται όλοι στην Πάφο.

Αγωνιστικά όλοι αναμένουν ότι η ομάδα θα είναι σαφώς πιο έτοιμη και φρέσκια στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης στο ματς με Σαλαμίνα.

Η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση περιμένουν ότι η ομάδα μπορεί να βγάλει ποιότητα και να πάρει και τα αποτελέσματα, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και «πονοκέφαλοι».

Όπως είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Μπεριγκό που τον θέτει αυτόματα εκτός πλάνων για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο ματς με την ΑΕΛ,  υπέστη ολική ρήξη χιαστών και αναμένεται να απουσιάζει για μια περίοδο 5-6 μηνών.

Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.