Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Βαριά 5αρα από τον Απόλλωνα και απαγοήτευση.

Create: 09/16/2018 - 02:10

Πλήρης απαγοήτευση στην Πάφο μετά και την βαριά 5αρα από τον Απόλλωνα. Σε ένα παιχνίδι όπου δεν κατέβηκε καθόλου και έχασε με τα χέρια κάτω. Η διαφορά δυναμηκοτητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής σε όλο τον αγώνα. Tο 5-1 είναι βαρύ σκορ και έφερε προβληματισμό.

το 7’ ο Γιούστε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ζοάο Πέδρο που άρχισε με το… καλημέρα να μοιράζει γκολ και στο 12’ ο Περέιρα επίσης με κεφαλιά μετά από συστημένη σέντρα του Βασιλείου έβαλαν τον Απόλλωνα σε θέση οδηγού με 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το τέταρτο.

Προσπάθησε και για τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο ο Απόλλωνας και είχε ευκαιρίες με Βασιλείου (29′), Μάγκλιτσα (33′) και Περέιρα (40′), χωρίς ωστόσο να βρει στόχο στις φάσεις αυτές. Το πέτυχε τελικά στο 45′ με υπέροχο συνδυασμό των Μάγκλιτσα και Σαρδινέρο και γκολ του Ισπανού άσου.

Το 3-0 του ημιχρόνου επέτρεψε στον Σωφρόνη Αυγουστή να αρχίσει από νωρίς τις αλλαγές του και να αρχίσει να σκέφτεται το παιχνίδι με τη Λάτσιο. Το σκορ έφερε λιγότερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Απόλλωνας είχε πετύχει το στόχο του και μπορούσε να κάνει συντήρηση δυνάμεων και η Πάφος έδειχνε να έχει αποδεχτεί την ήττα.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, οι «γαλάζιοι» έφτασαν και σε τέταρτο γκολ στο 61’, με τον Γιούστε να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με πλασέ, εκμεταλλευόμενος ένα ακόμη κόρνερ. Πρόσθεσε και ο Σελάγια το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το 5-0 στο 78′.

Η Πάφος, στον αντίποδα, που είχε την πρώτη της τελική προσπάθεια στο 70′, κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 81′, μειώνοντας με τον Νέμετς σε 5-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Απόλλωνα να σκέφτεται πλέον και επίσημα τον αγώνα με τη Λάτσιο.

Απόλλωνας: Βάλε, Πέδρο (Στυλιανού 70'), Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου (Σουμά 46'), Χάμπος (Μάρκοβιτς 46'), Σακέτι, Φακούντο, Σαρντινέρο, Ζελάγια, Μάγκλιτσα

Στον πάγκο: Κίσσας, Ντίλαν, Παπουλής, Σκέμπρι, Ψύχας

Πάφος:  Μολ, Χολτ, Κιντανίγια, Σιρόκ, Λουλίνια, Φόλτπρεχτ, Μπάνγκαρντ, Ντεμέκ, Ζίβουλιτς (Κουλς 46'), Μπεριγκό (Ζαχαρίου 33'), Νέμετς

Στον πάγκο: Πέτρου, Φιλιώτης,  Καρώ, Πολίτσι, Ράσιτς, Κούλς, Ανγκούλο, Λελχούχιν

 

balla.com.cy