Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Απαγοήτευση και ήττα με 0-1 από την Αλκή.

Create: 10/23/2018 - 01:54

Απαγοήτευση η Πάφος σε ακόμη ένα παιχνίδι δέχθηκε την οδυνηρή ήττα με 0-1 από την Αλκή. Σε ακόμη ένα παιχνίδι, δεν κατάφερε να φθάσει σε νίκη και είναι στην τελευταία θέση με ένα μόλις βαθμό.

Ο Ματία Σπόλιαριτς   σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 41΄. Τελείωσε με 10 παίκτες τον αγώνα η ομάδα της Λάρνακας, λόγω αποβολής του Κυπριανού στο 73΄. Ντεμπούτο με το... αριστερό για τον Ζέλικο Κόπιτς. Στους 4 βαθμούς οι νικητές, ουραγός η Πάφος με μόλις 1 βαθμό

H ευθύνη βαραίνει τους παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έχει δικαιολογήσει την παρουσία τους και τα υψηλά τους συμβόλαια.

Οι παίκτες φαίνεται ότι ακόμη ψάχνονται. Μπορεί να έφυγε ο Πρέσλι και να ήρθε ο νέος τεχνικός Ζέλικο Κόπιτς, που έχει την λιγότερη ευθύνη, όμως η Πάφος είναι μια από τα ίδια.

Δικαιολογημένες οι φωνές και ο οργή του κόσμου με το τέλος του αγώνα με την Αλκή, που τα έβαλε με τους παικτες και τον τεχνικό διευθυντή Λάρς Χάλεγκριν. Η Πάφος πληρώνει τον κακό προγραμματισμό και την μη έγκαιρη ολοκλήρωση του προγραμματισμού.

Ενδεκάδες:

Πάφος FC: Μολ, Μπαγκάρντ, Χολτ, Σιρόκ, Ζάντερ, Φόλπρεχτ, Ζίβουλιτς (71΄ Πολίτσι), Κουλς (62΄ Λοράν), Ζαχαρίου (46΄ Ανγκούλο), Νέμετς, Ράσιτς

Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Σταύρου, Καντάτσια, Μπελαμεϊρι (72΄ Σταρόκιν), Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Κυπριανού, Ακόστα, Φλόρες, Ηλία (83΄ Κάρλος)

Kίτρινες: Κουλς, Ανγκούλο, Ράσιτς/Χριστοφή, Κυπριανού, Μπελαμεϊρί

Κόκκινη: Κυπριανού (2η κίτρινη)