Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Ή έμπνευση του Πρέσλι και ο Αγκούλο.

Create: 09/04/2018 - 01:11

Η Πάφος μπορεί να είχε προβλήματα στο πρώτο μέρος κόντρα στην Ανόρθωση όμως οι εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές στο δεύτερο μέρος από τον Στήβεν Πρέσλι άλλαξαν το πλάνο και την εικόνα της ομάδας και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό κόντρα στην Ανόρθωση.

Ένας βαθμός ο οποίος την αφήνει ικανοποιημένη και δίνει προσδοκίες. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι ύστερα από μια μακρά περίοδο προετοιμασίας και τις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ με τους περισσότερους παίκτες να έρχονταν την υστάτη, πήρε τον βαθμό που τις δίνει ψυχολογια και βεβάιως να κοιτάζει την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Ή έμπνευση του Πρέσλι και ο Αγκούλο.

Στο πρώτο μέρος η  Πάφος έπαιξε με τρείς κεντρικούς αμυντικούς και με σύστημα 3-5-2. Η Ανόρθωση πρέσαρε στο ένα τρίτο του γηπέδου και η Πάφος είχε προβλήματα αφού δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να επιτεθεί. Στο τελευταίο ημίωρο ο Πρέσλι άλλαξε τον ένα εκ των τριών κεντρικών αμυντικών του, βάζοντας τον Αγκούλο στην μεσαία γραμμή και μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2 με δύο κεντρικούς αμυντικούς. Ο Αγκούλο κέρδισε μπάλες στην μεσαία γραμμή, μοίρασε μπάλες και η Πάφος πατούσε με αξιώσεις στην περιοχή της Ανόρθωσης. Ο Κολομβιανός που ήταν η «χρυσή αλλαγή» του Πρέσλι, σκόραρε, έφερε το παιχνίδι στα ίσα και τον βαθμό στην Πάφο.

Ο Αγκούλο με το καλημέρα έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει τον ιθύνων νούν της ομάδας. Παίκτης με καλή τεχνική , μπαλαδόρος που μπορεί να κερδίσει μέτρα  στον αγωνιστικό χώρο με την μπάλα στα πόδια αλλά και να σκοράρει.

Ο Νέμετς που δεν τροφοδοτήθηκε είχε μόνο μια καλή φάση στο παιχνίδι με το κεφάλι στην αντίπαλη περιοχή.

Η Πάφος πλέον έχει  τώρα άλλες δέκα μέρες για μίνι προετοιμασία και αναμένεται ότι όλοι οι πάικτες να φθάσουν σε ένα υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας και η ομάδα να παρουσιαστεί ετοιμπόλεμη στην συνέχεια.

Η μαρτυρία του Πρέσλι.

Ήταν πάντως χαρακτηριστικές οι δηλώσεις Πρέσλι που μαρτυρούν ότι η συμπλήρωση του ρόστερ είχε σκοπέλους. «Χρειαστήκαμε αρκετό για να συμπληρώσουμε το ρόστερ.   ήταν το πρώτο βήμα. Νομίζω όταν είμαστε σε πιο ψηλό επίπεδο θα γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Ο βαθμός πάντως κόντρα σε ομάδες όπως την Ανόρθωση προσθέτει στις προσδοκίες της φετεινής ομάδας.

«Αυτή η εμφάνιση μου δίνει αισιοδοξία. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να ανταγωνιζόμαστε ομάδες όπως η Ανόρθωση», ήταν επίσης η χαρακτηριστική δήλωση του Πρέσλι.

Στην επόμενη αγωνιστική η Πάφος θα παίξει με την ΑΕΛ.