Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: Έπονται μπαράζ ανακοινώσεων.

Create: 07/09/2018 - 23:57

Η Πάφος αναμένεται να προβεί σε… μπαράζ ανακοινώσεων μεταγραφών τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ώστε   να αυξήσει τον αριθμό των παικτών και την ποιότητα στην ομάδα. Πάντως επικρατεί μια ανήσυχη ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και αγωνία για την νέα ομάδα που θα φτιάξουν στην Πάφο.

Το νέο πρωτάθλημα θα είναι σίγουρα ανταγωνιστικό και δεν επιτρέπονται λάθη στις μετεγγραφές αφού μόνο με μια ισχυρή ομάδα θα μπορέσει να ξεπεράσει σκοπέλους και να πετύχει τους φετεινούς της στόχους.

Μπορεί να έχει ανακοινώσει μόλις  τρείς   καινούργιες  μεταγραφές, Κέβιν Χολτ , Φιλιώτης και Ευγένιος Πέτρου,  ωστόσο δεν θα αργήσει η ώρα που ο αριθμός αυτός θα… πολλαπλασιαστεί.

Τουλάχιστον δεκαπέντε  ακόμα παίκτες θα αποκτηθούν σε θέσεις που «πονάει» και έτσι η τεχνική ηγεσία  θα έχει πιο πολλά όπλα στην φαρέτρα του ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Συνεχίζονται  πάντως τα δοκιμαστικά της ομάδας   στη Ρίγα της Λετονίας όπου συμμετέχουν υποψήφιοι ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα γίνονται και οι τελικές διευθετήσεις για την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ΠΑΦΟΣ FC στις 11/7 τελικά!

 Ήδη ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί για την Α' ομάδα βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Λετονίας όπου αύριο Δευτέρα 9/7 και την Τρίτη 10/7 θα περάσουν από τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις. Με την ολοκλήρωση των ιατρικών διαδικασιών θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις από την ομάδα. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο   Αρέστη που ήταν στον Εθνικό Άχνας, ενώ θα ενσωματωθεί και ο Πηλέας.

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πάφος είναι κοντά στην απόκτηση του Σλοβάκου επιθετικού Άνταμ Νέμετς.  Πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι 32 ετών και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε Ντιναμό Βουκουρεστίου,έχοντας 29 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 6 γκολ και 4 ασίστ σε 29 παιχνίδια.

Καθώς και ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός   Νταβίντ Νγκογκ. Αγωνίστηκε την περίοδο 2008 μέχρι το 2012 στην Λίβερπουλ  καταγράφοντας 92 συμμετοχές πετυχαίνοντας και 19 γκολ. Αγωνίστηκε επίσης σε Μπόλτον, Σουόνσι, Ρεμς, Πανιώνιο και Ρος Κάουντι.

Την ίδια ώρα Ελλαδικά δημοσιεύματα  στέλλουν στην Πάφο τον Έλληνα αμυντικό Διαμαντή Χουχούμη.

Πάντως από σήμερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για συμφωνίες με ποδοσφαιριστές αφού θα πέσουν και σχετικές υπογραφές.