Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Πάφος: «Η ομάδα βρήκε τη χημεία της»

Create: 01/04/2019 - 01:56

Η Πάφος κατάφερε να «αποδράσει» με τον βαθμό από την «Αρένα»  αφού το παιγνίδι κόντρα στην ΑΕΚ έμεινε στο ισόπαλο 1-1. Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα του Κόπιτς που κατάφερε να νικήσει και τις πολλές απουσίες

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου Πολύβιος Παλιούρας  μίλησε στον Super Sport FM 104.0 μετά και την επιτυχία και τον βαθμό επί της ΑΕΚ Λάρνακας.

«Αυτός ο βαθμός γίνεται πιο πολύτιμος αν σκεφτούμε πως αγωνιστήκαμε με πολλές απουσίες. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Έχει βρει τα πατήματα της και έχει δείξει πάθος που δεν μας συνήθισε. Το παλέψαμε και πήραμε τον πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα»

Για τον Ζέλικο Κόπιτς που κάνει πολύ καλή δουλειά…

«Έχει μεγάλο μερίδιο ο προπονητής. Τα προηγούμενα αποτελέσματα μας βοήθησαν στη ψυχολογία. Είναι όλα μαζί, η ομάδα βρήκε τη χημεία της. Η ομάδα μας αρέσκεται να αγωνίζεται κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Αδικήσαμε αρκετά τους εαυτούς μας».

Για τον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΛ… 

«Η απουσία που προέκυψε είναι αυτή του Κουλς λόγω καρτών. Ο Λοράν θα είναι εκτός. Έχουμε τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής χθες».

Για τα μεταγραφικά

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τετέι που είναι δύσκολη περίπτωση. Το ίδιο ισχύει και για τον Αρτούρς. Θα δούμε αν θα έχουν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις».

balla.com.cy