Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ο Γιαννούλης είναι γρήγορος παίκτης , σταθερός στα αμυντικά καθήκοντα.

Create: 08/16/2018 - 00:15

Στην Πάφο  έκανε αίσθηση η απόκτηση του 30χρονου Ελλαδίτη αριστερού αμυντικού Κώστα Γιαννούλη. Η απόκτηση του έφερε ικανοποίηση στον κόσμο της ομάδας, κυρίως επειδή ο παίκτης είναι γνωστός από το επιτυχημένο πέρασμα του από τον Αστέρα Τρίπολης και το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γιαννούλης έπαιξε στον Αστέρα την περίοδο από  το 2011-14, μετά 2014-15 στον Ολυμπιακό και μετά (2015( επέστρεψε πίσω στην Τρίπολη μέχρι το 2018.

«Είναι ένας γρήγορος παίκτης , σταθερός στα αμυντικά καθήκοντα,  βοηθάει και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας από την πλευρά του. Καλές σέντρες. Κακός με το κακό του πόδι. Δεν το πολύ χρήσιμοποιεί όταν χρειάζεται και αυτό δίνει αβαντάζ στον αντίπαλο. Όμως η ταχύτητα του και οι ηγετικές τάσεις που έχει μπορεί να φτιάξει πολύ καλή κατάσταση στα αποδυτήρια», μας τονίζει σχετικά άνθρωπος του ποδοσφαίρου που τον γνωρίζει καλά από την παρουσία του στην Τρίπολη.

Στην Πάφος FC θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέας Καρώ. Ο διεθνής Κύπριος αμυντικός ανανέωσε το  συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα και έχει δοθεί ως δανεικός στην παφιακή ομάδα. Πληροφορίες φέρουν την Πάφο να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Φιλλανδού φορ Μπερνάντ Σαντίκ που πέρσι αγωνιζόταν στην Δόξα.

Φαίνεται ότι σιγά σιγά άνκαι καθυστερημένα κλείνει το ρόστερ της ομάδας. Το ζήτημα βεβαίως έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι πλείστοι παίκτες δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα και πόσο αυτό θα στοιχίσει στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πάντως επέστρεψε χθες από την Σλοβακία και πλέον για ένα δεκαήμερο θα τα δώσουν όλα για το τελικό μοντάρισμα ενόψει πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος. Το ξεκίνημα είναι δύσκολο, η ομάδα είναι ερωτηματικό, όμως ο κόσμος της έχει μια πρώτη ευκαιρία να την παρακολουθήσει στα δύο συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια με Ακρίτα και ΕΝΠ στις 18 και 19 Αυγούστου στο Παφιακό. Μάλλον το φιλικό με την ΕΝΠ θα είναι πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος