Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Οδυνηρή ήττα για την Πάφο από την Ανόρθωση.

Create: 03/18/2019 - 01:33

Οδυνηρή ήττα για την Πάφο μέσα στην έδρα της από την Ανόρθωση με 0-1 που την μπλέκει σε περιπέτειες υποβιβασμού. Σε ένα παιχνίδι όπου η Ανόρθωση δεν έκανε την μεγάλη εμφάνιση, ωστόσο η Πάφος ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την Ανόρθωση, δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες  σε ακόμη ένα παιχνίδι και μοιραία δέχθηκε την ήττα μέσα στην έδρα της.

Eκτός από δύο περιπτώσεις, όπου απείλησε από μακρινά σούτ των Νέμετς και Αγκούλο, οπου η μπάλα κατάληξε στα οριζόντια δοκάρια δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Δεν έφθανε αυτό, στο 90’  ο Βίκτορ   κατάφερε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να κάνει το 0-1 και να χαρίσει το τρίποντο στην Κυρία.

Στην Πάφο έχουν πάντως παράποντα για  κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, όπως ήταν το γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όπου σκόραρε με τον Ράσιτς αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον Σίλντενφελντ. Ενώ έχουν παράπονα και για κάποια φάουλ από τον διαιτητή του αγώνα.

Πάφος: Πέτρου, Σιρόκ, Ζάντερ, Κουλς, Μπανγκάρντ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο (83′ Λουλίνια), Ράκελς (61′ Φόλπρεχτ), Ντόβμπνια, Νέμετς, Ράσιτς (72′ Ζαχαρίου)

-Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Καρώ, Ιμπραχίμ, Παναγιώτου, Πολίτσι

Ανόρθωση: Δημητρίου, Μπεσάτ, Αρτυματάς (69′ Μπουφ), Σίλντενφελντ, Στρούνα, Κοφί, Πράνιτς, Βίκτορ, Ιωάννου (42′ Μπέκα), Κυριάκου (78′ Κατσιαράβα), Ντούρις

-Στον πάγκο: Στέμερ, Ράγιος, Στεφανέλι

Κίτρινες: Ανγκούλο, Νέμετς, Μπανγκάρντ / Πράνιτς, Κυριάκου