Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Μηδενισμός και -6 στην Πάφο. Προχωρά σε έφεση.

Create: 01/17/2019 - 02:02

Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κατέληξε στην οριστική του απόφαση αναφορικά με την ένσταση της ΑΕΚ Λάρνακας κατά του κύρους του αγώνα με την Πάφο για αντικανονική συμμετοχή του Σωτήρη Ζαντή. Η Πάφος μηδενίστηκε από εκείνο τον αγώνα και της αφαιρεθηκαν και έξι βαθμοί.  Μια πολύ αρνητική εξέλιξη για την ομάδα της Πάφου που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε 7 βαθμούς που κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2019 και ήταν εξ αναβολής για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta. Η Πάφος πλέον πέφτει στην τελευταία θέση του πίνακα με 7 βαθμούς. Δύσκολη η επόμενη μέρα στην ομάδα. Όμως από την στιγμή που θεωρητικά η εταιρεία λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια, με διευθυντές, διοικητικό προσωπικό και προσωπικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πρέπει να αποδοθούν ευθύνες από τους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Η παφιακή ομάδα θα  καταθέσει έφεση στο Εφετείο της ΚΟΠ προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει αύριο Πέμπτη.