Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Με την σφραγίδα του Αντρέ Γκρουσίν ψηλώνουν οι στόχοι στην Πάφο

Create: 08/10/2019 - 02:02

Στην Πάφο δείχνουν έμπρακτα ότι ο πήχης ανέβηκε ενόψει νέας σεζόν. Ο στόχος δεν είναι απλώς μια καλή πορεία, οι κυανόλευκοι θέλουν μια θέση στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Ο Σεργκέι Λομάκιν και οι συνεργάτες του δείχνουν ότι είναι αποφασισμένοι για μεγάλα πράγματα και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται. Ειδικά, η τελευταία μεταγραφή του Τζέισον Πάντσεον έχει ταράξει τα νερά.

Πίσω πάντως από τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Πάφου είναι ο αρχισκάουτερ του συλλόγου Αντρέι Γκρουσίν. Ο Λομάκιν μαζί με τον Ντουμπόφ εμπιστεύονται απόλυτα τον Ρώσο σκάουτερ, ο οποίος από πέρσι έχει συνάψει συνεργασία με την εταιρεία για τρία χρόνια.

Οι περσινές μεταγραφές των Νέμετς, Ανγκούλο, Ράσιτς, Κουλς και όχι μόνο, όπως και οι φετινές, έχουν τη σφραγίδα του Γκρουσίν.

Ο ίδιος αναγνωρίζει ότι δεν είναι και το πιο εύκολο για να πείσεις παίκτες αξίας να παίξουν στην Πάφο. Χρειάζεται χρόνο, υπομονή και επιμονή. Αναγνωρίζει ότι ο χρόνος πιέζει, ότι οι καλοί παίκτες ίσως ψάχνουν κάτι καλύτερο, ωστόσο στην Πάφο επιμένουν.

Το θετικό είναι ότι υπάρχει ένας καλός κορμός βασικών παικτών από πέρσι και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα προηγούμενα δύο χρόνια, αφού ήδη έγιναν και κάποιες μεταγραφές.