Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Μετεγγραφικά σενάρια στην Πάφο

Create: 12/30/2018 - 02:10

Δίνουν και παίρνουν τα μετεγγραφικά σενάρια στην Πάφο. Φαίνεται ότι δίνουν προτεραιότητα και σε παίκτες που προέρχονται από Λετονία.

 Πάντως στόχος είναι  ένα καθαρόαιμο δεκάρι, πλάγιο εξτρέμ  μετά και την απόκτηση του  Ντενίς Ράκελς. Ενώ θα γίνει μάλλον και τέταρτη μετεγγραφή. Την ίδια ώρα θα πρέπει να αποχωρήσουν και παίκτες για να ολοκληρωθούν οι όποιες μετεγγραφικές κινήσεις.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται ο 26χρονος  Λετονός επιθετικός  Άρτους  ο οποίος αγωνιζόταν στο Καζακστάν και με την ομάδα της Akzhayik με την οποία μέτρησε 14 συμμετοχές και 2 τέρματα, παρόλο ότι έχει συμφωνήσει και  από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την Ρίγα Λετονίας.

Η  απόφαση για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή ή όχι  στην Πάφο θα παρθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Eξετάζεται και η περίπτωση του Καμερουνέζου ακραίου επιθετικού Ολιβιερ Μπουμάν που μέχρι πρότινος ήταν στην Ιαπωνία. Ενώ  κινείται για την απόκτηση του 32χρονου Γκανέζου μέσου Αλεξάντερ Τετέι. Ο παίκτης είναι κάτοχος νορβηγικού  διαβατήριου και αγωνίζεται στη Νόριτς (βρίσκεται στην 2η θέση της Τσάμπιονσιπ). Η  περίπτωση θεωρείται  εξαιρετικά δύσκολη,