Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Λομάκιν: «Δεν αλλάζει τη στάση μας, τα σχέδιά μας, τα πλάνα και τους στόχους μας»

Create: 01/26/2019 - 00:17

Στην Πάφο η οριστική  αφαίρεση βαθμών έχει θορυβήσει και τους επενδυτές οι οποίοι προσανατολίζονται σε σημαντικές αποφάσεις γύρω από την ομάδα. Την ίδια ώρα οι Ρώσοι με δήλωση του τονίζουν ότι θα εκπληρώσουν όλες τις υποχρεώσεις γύρω από τους παίκτες και το προσωπικό.

Η  ανακοίνωση της εταιρείας  αναφέρει:

«Φίλοι της ΠΑΦΟΣ FC... αφαίρεση 7 βαθμών για την συμμετοχή ενός δεκαεπτάχρονου παιδιού της ακαδημίας μας για ένα αγώνα που έπρεπε να γίνει τον Αύγουστο και για εξυπηρέτηση της αντίπαλης ομάδας έγινε, αν είναι δυνατόν, τον Ιανουάριο!!

Έχουμε μπροστά μας 15 τελικούς, 45 διεκδικησίμους βαθμούς και θα καταθέσουμε ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου την ψυχή, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του κάθε αγνού φιλάθλου της Πόλης και Επαρχίας Πάφου, για να τερματίσει η ομάδα μας εκεί που πραγματικά της αξίζει και όχι εκεί που κάποιοι θέλουν να την δουν.Παραμένουμε ενωμένοι και δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί».

Την ίδια ώρα οι Λομάκιν και Ντουμπόφ τονίζουν ότι  η απόφαση της Δικαστικής δεν αλλάζει τα σχέδια  και τους στόχους.  

Η δήλωση των Ρώσων: 

«Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι από την πρόσφατη δικαστική απόφαση.

Αυτό ωστόσο, δε θα αλλάξει τη στάση μας, τα σχέδιά μας, τα πλάνα και τους στόχους μας σχετικά με την ομάδα. Η ΠΑΦΟΣ θα προχωρήσει παρά την απροθυμία κάποιων άλλων. Θα γινόμαστε πιο δυνατοί μέρα με τη μέρα και θα θεωρήσουμε αυτό το γεγονός ως έναν επιπλέον λόγο να ενωθούμε και να δείξουμε στην Κυπριακή ποδοσφαιρική κοινότητα ότι είμαστε η ΠΑΦΟΣ και ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ!

Από την πλευρά μας, ως μέτοχοι, θέλουμε να σας βεβαιώσουμε πως όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις μας προς τους παίκτες, το προσωπικό και την ομάδα θα εκπληρωθούν από εμάς εγκαίρως και πλήρως. Θα κάνουμε τα πάντα για να προχωρήσει το Σωματείο μας και να ευημερήσει!

Με εκτίμηση,,

Sergei Lomakin και Roman Dubov