Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Κόπιτς: «Τα αποτελέσματα βελτίωσαν το κλίμα μέσα στην ομάδα. Περήφανος για τους παίκτες»

Create: 02/13/2019 - 00:49

Ο προπονητής της Πάφου, Ζέλικο Κόπιτς μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Ανδρέα Βιολάρη, «Pressing» για όλα όσα απασχολούν την ομάδα του και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Για την νίκη με τον Ερμή: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη βαθμολογικά και για τους οπαδούς. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαι περήφανος».

Για την αφαίρεση των 7 βαθμών και ότι καλύφθηκαν με τις επιτυχίες της: «Κερδίσαμε και τον Άρη στο κύπελλο, άρα είναι 4 συνεχόμενες νίκες. Ήταν δύσκολες στιγμές για όλους μας. Αλλά τα αποτελέσματα που πήραμε βελτιώνουν το κλίμα μέσα στην ομάδα. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα».

 

Για την δυσκολία να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση μετά το πλην 7: «Ήταν δύσκολα τα πράγματα από όταν ήρθα στην ομάδα. Πήραμε μόνο 1 βαθμό τα πρώτα μου 4 παιχνίδια και μετά αρχίσαμε να παίζουμε καλά με τους μεγάλους. Αργότερα προκλήθηκε αναστάτωση μέσα στην ομάδα μετά το πλην 7. Οι παίκτες αμφισβητούσαν τα πάντα, το μέλλον τους, το μέλλον του κλαμπ, την καριέρα τους. Μιλήσαμε πολλές φορές ξεχωριστά με τους παίκτες για να τους ανυψωθεί το ηθικό τους. Είμαι περήφανος και ευχαριστημένος για όσα έχουν καταφέρει αυτό το διάστημα».

Για τις επιτυχίες απέναντι σε μεγάλες ομάδες και τις δυσκολίες απέναντι στις μικρές: «Για αυτό ήταν σημαντική η χθεσινή νίκη με τον Ερμή. Και σε άλλους αγώνες έπρεπε να παίρναμε αποτέλεσμα. Χάναμε ευκαιρίες και ήμασταν άτυχοι. Με την Αλκή ισοφαριστήκαμε στο 90’+, αλλά όταν δουλεύεις σκληρά δεν γίνεται να μην έρθουν τα αποτελέσματα. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για όλα τα παιχνίδια, τα επόμενα δυο είναι εξαιρετικά σημαντικά για μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα».

Για τους στόχους της Πάφου: «Δεν κάνω προβλέψεις και εκτιμήσεις για την πορεία μας. Πάντα συγκεντρώνομαι για το επόμενο παιχνίδι. Να ετοιμάζω τακτικά και πνευματικά την ομάδα μου».

Για τον τίτλο του πρωταθλητή: «Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που είναι φαβορί. Όλες έχουν καλή αμυντική συμπροφορά και είναι ποιοτικές. Πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στην σταθερότητα των ομάδων και στα αποτελέσματα με τα λιγότερα λάθη στα πλέι οφ».

Για τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει η Πάφος: «Έχουμε παίκτες ποιοτικούς αλλά και με καλό χαρακτήρα και αυτό βοηθά να χτίσουμε καλή ομάδα. Δουλεύουμε να έχουμε καλό φινάλε σ’ αυτή τη χρονιά και το πώς θα προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν».

Για την Κύπρο: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο εδώ. Είμαι ευχαριστημένος, αφού πάει καλά και η ομάδα όλοι μας είμαστε χαρούμενοι».

www.24sports.com.cy