Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Η ΠΑΦΟΣ κέρδισε την Ανόρθωση και θα είναι ανταγωνιστική.

Create: 08/18/2019 - 03:57

Νίκη με 2-1 για την Πάφο απέναντι στην Ανόρθωση. Αυτό το παιχνίδι ήταν πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος και για τις δύο ομάδες. Ο προπονητής της Πάφου Ζέλικο Κόπιτς πρόβαρε ουσιαστικά ενδεκάδα πρωταθλήματος, παρόλο που ενδέχεται να προκύψουν ένα με δύο αλλαγές στο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Αγωνίστηκαν σε όλο το ενενηντάλεπτι τόσο ο Πάντσεον όσο και ο Λέντλεϊ οι οποίοι έδειξαν πλούσια χαρίσματα και είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Τρομερή διάθεση και δύο γκολ ο Μπεριγκό που επανήλθε στην Πάφο ύστερα από ενάμιση χρόνο. Άρεσε πάρα πολύ και ο Ουκρανός κήπερ Ρούτκο, ο οποίος είναι πανύψηλος, διαβάζει τις φάσεις και παίζει το ίδιο καλά και με την μπάλα στα πόδια.

Η Πάφος έδειξε ότι μεσοεπιθετικά θα είναι πολύ δυνατή, ενώ αμυντικά θέλει ενίσχυση.  Βέβαια μετά το 60ο λεπτό, έδειξε σημάδια κόπωσης και κούρασης αφού οι πλείστοι παίκτες εκτός από τρείς αλλαγές έπαιξαν όλο το ενενηντάλεπτο.

Στο 5ο λεπτό ο Μπεριγκό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νέμετς, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε καλή ευκαιρία στο 26ο λεπτό με το σουτ του να πηγαίνει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 14΄και στο 31΄προσπάθειες των Σαντίκ και Ντούρις δεν στάθηκαν ικανές να απειλήσουν την εστία του Ρούντκο.

Σουτ στην κίνηση είχε ο Μπεριγκό στο 38΄με την μπάλα να πηγαίνει έξω. Στο 56ο λεπτό ο Μπεριγκό με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 για την Πάφο.

Στο 67΄ο Καλτσάς μείωσε με σουτ του Καλτσά μετά από μακρινή μπαλιά του Σίλντενφελντ. Στο 73΄η Ανόρθωση έχασε ευκαιρία μετά από κεφαλιά του Ντούρις που σταμάτησε στο δοκάρι!

Στις καθυστερήσει το σουτ του Κατσαράβα απομάκρυνε στην γραμμή ο Φιλιώτης.

ΠΑΦΟΣ:Ρούντκο, Πάβελ, Πάνος, Σιρόκ, Φιλιώτης, Πάντσεον, Λέντλεϊ, Ιμπραχίμ (77΄Φόλμπρεχτ,), Νέμετς, Μπεριγκό (83΄ Βα ), Λουλίνια (64΄Τόρες)

Στον πάγκο: Πέτρου, Τσοκκάς,Ντουμπόφ

Ανόρθωση: Παπαδόπουλος, Πηλέας (65΄Πηλέας), Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς (64΄Βασιλακάκης), Μαργκάσα (64΄Νταουσβίλι), Οκριασβίλι (60΄Καλτσάς), Ντούρις, Μανθάτης (Ιωάννου), Σαντίκ (75΄Κατσαράβα)

Στον πάγκο: Ρώσσος, Μικάια, Κοφί,  Στυλιανού, Χατζηβασίλης, Κορρέα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:Λέντλεϊ, Πάντσεον/