Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ζάντερ: Πενταετές συβμόλαιο και παρουσίαση του.

Create: 07/11/2019 - 19:58

Ο Ερυθρός Αστέρας παρουσίασε επίσημα τον Ζάντερ στα ΜΜΕ της Σερβίας, ενώ στην συνέχεια ξεναγήθηκε στο μουσείο της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα φοράει τον αριθμό 18.

Στις δηλώσεις του ανάφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα και έχω την τιμή να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα. Γνωρίζω το μέγεθος της ομάδας και τη σημασία του σήματος. Έχουμε μια καλή ομάδα και αναμένω να πετύχουμε τους στόχους μας στη σεζόν. Ωστόσο, γνωρίζω ότι ο δρόμος είναι μακρύς και γεμάτος εμπόδια. Αισθάνομαι πολύ έτοιμος. Προπονούμαι έντονα τις τελευταίες ημέρες και ανυπομονώ να κάνω ντεμπούτο».

Αν αισθάνεται πίεση: «Δεν αισθάνομαι πίεση από την προσδοκία του κόσμου ή την προηγούμενη απόδοση άλλων Βραζιλιάνων παικτών στην ομάδα. Ο καθένας είναι ένας παίκτης για τον εαυτό του. Ήρθα να κερδίσω τον τίτλο και είμαι έτοιμος να αναλάβω ευθύνη».

Αποκάλυψε επίσης ότι είχε συμβουλευτεί τον Σάσα Μάρκοβιτς για τον Ερυθρό Αστέρα: «Μου είπε ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή και αμέσως συνειδητοποιώ το μέγεθος της ομάδας στην οποία ήρθα».

https://protathlima.com