Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Επιστροφή Πλουτή στην Πάφο για την οργάνωση διοικητικού και ποδοσφαιρικού.

Create: 01/31/2019 - 00:26

Ο Πλουτής Αβραάμ ύστερα από επτά μήνες επιστρέφει στην Πάφο και αναλαμβάνει την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή με στόχο την οργάνωση του δικοικητικού και ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Στέλιος Παπαγεωργίου, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του διευθύνοντα σύμβουλο τον Απρίλιο του 2018, θα μετατεθεί σε μια άλλη θέση στην Total Sports Investments. Θα εστιάσει σε άλλα ζητήματα, ωστόσο θα παραμείνει κοντά στην ομάδα σχετικά με εμπορικές συνεργασίες και δημόσιες σχέσεις.

Την θέση του, αναλαμβάνει ο κ.Πλουτής Αβραάμ, ο οποίος επιστρέφει άμεσα στην ομάδα μας ως Εκτελεστικός Διευθυντής. Θα είναι υπεύθυνος για όλα τα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα της εταιρείας καθώς και για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Διοίκησης, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης καλών σχέσεων με τους υπόλοιπους αθλητικούς οργανισμούς, Ομοσπονδίες, ομάδες κλπ.

Ευχόμαστε στον κ.Πλουτή Αβραάμ καλή επιτυχία.

Roman Dubov: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέλιο για την προσφορά του στο ρόλο του COO για το περασμένο έτος. Πιστεύω πως από τη νέα του θέση ότι θα συμβάλει σημαντικά σε αυτό και σε άλλα έργα. Είμαι επίσης στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Πλούτη πίσω στην Πάφο. Ελπίζουμε ότι οι αλλαγές θα επιτρέψουν στον Όμιλο να ενισχύσει τη θέση του. "