Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΕΝΠ-Πάφος 1-1: Συμβιβασμός στο «Τάσος Μάρκου»

Create: 02/17/2019 - 16:35

ΕΝΠ και Πάφος συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1  στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στο «Τάσος Μάρκου». Άνοιξε το σκορ στο 27′ ο Ουντόζι, ισοφάρισε ο Νέμετς στο 64′

Η Πάφος ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις πιο… απειλητικές φάσεις στα αρχικά στάδια του αγώνα στο «Τάσος Μάρκου», εντούτοις η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς δεν ήταν ουσιαστική, με την ΕΝΠ να καταφέρνει να πάρει προβάδισμα στο 27′ με τον Ουντόζι.

Οι Βυσσινί κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους τους και έβγαλαν αναίμακτα την πίεση ενώ κατάφεραν να σκοράρουν πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και διαφύλαξαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος του 45λεπτου.

Με… βάση το σκορ του πρώτου ημιχρόνου η Πάφος μπήκσε στο δεύτερο 45λεπτο με σκοπό να βγάλει περισσότερη ενέργεια μεσοεπιθετικά. Η Παφιακή ομάδα ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 64′ με σουτ από τον Νέμετς, ενώ ο ρυθμός ανέβηκε στην συνέχεια με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ της νίκης.

 

Η Πάφος βγήκε αναίμακτα από το τρίλεπτο του… τρόμου με την τριπλή ευκαιρία της ΕΝΠ ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν η σειρά της Πάφου να… ανησυχήσει τον Πέτρου χωρίς όμως να διαφοροποιείται το σκορ, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του ματς.

ΕΝΠ: Πέτρου, Ριέρα(Σερπάκοφ 90’+3′), Ενόχ, Ουντότζι, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Αντωνίου, Αγγελή, Κυριάκου, Μαισουραντζε, Γκοζλάν.

Στον πάγκο:Πέτρου, Μουλαζίμη, Γ. Κολοκούδιας, Ζάρατε, Κοσμάς, Γκλάβινα, Φυτανίδης, Πίττας

Πάφος:  Moλ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Ράσιτς, Φόλπρεχτ (59΄Λουλίνια)  Μπανκάρντ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο(Ντόβμπνια 85′), Νέμετς, Ράκελς (75΄Ιμπραχίμ)

Στον πάγκο: Πέτρου, Ζαχαρίου, Παναγιώτου, Πολίτσι

Κίτρινες: Μαϊσουράντζε 11’/Καρώ 33′, Ράσιτς 51′

 

balla.com.cy