Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Δύσκολη και επικύνδυνη έξοδος για την Πάφο

Create: 11/23/2019 - 01:58

Δύσκολη και επικύνδυνη έξοδος για την Πάφο που αναμετράται στο ΓΣΠ με το ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σε ένα παιχνίδι που πάει ξανά με υπηρεασιακο προπονητή τον Aγγλο τεχνικό διευθυντή Τζέρεμι Στιλ. Η ομάδα είχε δύο εβδομάδες να προετοιμαστεί και την ίδια ώρα να επιστρέψουν παίκτες από τραυματισμούς. Ενδιαμεσα ήταν και το ετήσια τουρνουά Korantina cup,  όπου ο Άγγλος τεχνικός έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες και έβγαλε κάποια συμπεράσματα.

Η πάφος προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με την ΕΝΠ και εξακολουθεί να είναι στα χαμηλά διαζώματα της βαθμολογίας. Το μέγα θέμα σήμερα αν η ομάδα καταφέρει και βγάλει αντίδραση και θα είναι σε θέση να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος.

Στην Πάφο πιστεύουν ότι οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγαλύτερες εν σχέση με το αγωνιστικό πρόσωπο που έβγαλε μέχρι σήμερα η ομάδα. Για αυτό και οι ιδιοκτήτες προχώρησαν στην αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Οι ίδιοι βεβαιως δεν είναι άμοιροι ευθυνών αφού αλλάζουν παίκτες σωρηδόν κάθε καλοκαίρι, ενώ μέσα σε δυόμιση χρόνια άλλαξαν τρείς προπονητές.

O στόχος σήμερα πάντως κόντρα με το ΑΠΟΕΛ είναι να παλέψει τον αγώνα και ότι πάρει θα είναι επιτυχία από ένα τέτοιο παιχνίδι, στο οποίο η Πάφος είναι το αουτσάϊντερ και παίζει κόντρα σε κάθε προγνωστικό.

Αγωνιστικά εκτός είναι ο  Πάντσεον λόγω καρτών. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Ουίλιαμς και του Σάνι, ενώ  και ο Γεράσιμος Φυλακτού αποθεραπεύτηκε και  θα είναι στην αποστολή.

Ερωτηματικό παραμενουν λόγω τραυματισμού οι  Ράσιτς αλλά και  Λουλίνια που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να βοηθήσουν στην φετεινή σαιζόν.

Ο Μπερικό  πλέον συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, όμως δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το ΑΠΟΕΛ.

Πιθανή ενδεκάδα: Ρούντκο, Πανός  , Σιρόκ, Σακό,  Λαφράνς, Αραγιούρι, Νέμετς,    Μπεσάρα, , Βα, Σάνι, Γουϊλιαμς.