Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Αρκετοί από δοκιμαστικά στη Λετονία

Create: 07/01/2018 - 00:22

Στις 10 Ιουλίου θα ξεκινήσει φέτος η προετοιμασία της Πάφου. Όπως και πέρσι το πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Λετονία και στις εγκαταστάσεις της Ρίγα.

Για την ώρα γίνονται διάφορες σκέψεις και επαφές με υποψήφιους ποδοσφαιρικούς στόχους, όμως για την ώρα παρατηρειται καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των μετεγγραφών.

Θεωρείται πάντως σίγουρο ότι στην Λετονία θα περάσουν από δοκιμαστικά κάποιοι παίκτες, για τους οποίους υπάρχει η άποψη ότι πρέπει να τους δούνε στην προετοιμασία  και αν ικανοποιήσουν να  ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές.

Η εξαγγελία είναι ότι πρέπει να έρθουν παίκτες ποιότητας που να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο και να προσθέσουν ποιότητα, αφού στην νέα περίοδο ο στόχος είναι να κυνηγήσουν θέση στην εξάδα.

Πάντως το τεχνικό τημ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή έχουν έτοιμο το πλάνο προετοιμασίας στην Λετονία.

Ο προπονητής της ομάδας  έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές πάνω στις οποίες θα ήθελε να κινηθεί όλο το τιμ αλλά και θέματα που αφορούν το σκέλος της προετοιμασίας.

Αναμένεται ότι οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στις 10 Ιουλίου στην Ρίγα προκειμένου να περάσουν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, εργομετρικά τεστ και ουσιαστικά θα μπουν στο γήπεδο όπου  θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Εξάλλου, η  Πάφος fc ανακοίνωσε τους προπονητές και όλο το τεχνικό επιτελείο που θα στελεχώσουν την ακαδημία της ομάδας την νέα σεζόν.  Χωρίς τις μεγάλες αλλαγές, είναι ως επί τω πλείστον τα ίδια πρόσωπα,  παρα μόνο αλλάζει ο προπονητής στην Κ19 όπου θα είναι ο πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Φίλιππος Φιλίππου.