Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Από την Πάφο δανεικός στην Ρίγα ο Αγκούλο.

Create: 03/07/2020 - 18:13

Ο Μπράιαν Αγκούλο μπορεί να ήρθε Ιανουάριο στην Πάφο, ωστόσο φεύγει δανεικός για την Ρίγα Λετονίας για το υπόλοιπο της σαιζόν. Φαίνεται ότι η αποτυχημένη προσπάθεια για είσοδο στην εξάδα, ήταν ένας από τους λόγους για να δοθεί δανεικός ο Αγκούλο. Η ομάδα πλέον θα παίξει στο 2ο γκρουπ και η παρουσία του Αγκούλο, κρίθηκε περιττή.

Αναλυτικά:

Ο 26 ετών Κολομβιανός μέσος Brayan Angulo θα δοθεί ως δανεικός στην ομάδα της Riga FC μέχρι και τον Αύγουστο του 2020 μετά την σύντομη παραμονή του στην Πάφο. Ο Brayan θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του UEFA Champions League με τους πρωταθλητές Λετονίας και θα επιστρέψει στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Αυγούστου.

 “Αυτή η κίνηση θα επιτρέψει στον Brayan να λάβει πολύτιμο αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής μετά από μια μακρά περίοδο χωρίς αγώνες και επίσης να του δώσει μια ευκαιρία να δοκιμάσει το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς η Riga ξεκινά την εκστρατεία της στο UEFA Champions League. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Brayan θα εντυπωσιάσει και τον αναμένουμε να επιστρέψει στην Πάφο σε εξαιρετική κατάσταση τον Αύγουστο”, δήλωσε ο CEO της Πάφος FC, Pavel Gognidze.