Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Από θέση ισχύος ξεκινά φέτος η Πάφος

Create: 07/13/2019 - 14:37

Από θέση ισχύος ξεκίνησε φέτος η Πάφος την προετοιμασία της για την νέα περίοδο. Η ομάδα κατάφερε να κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τον περσινό βασικό κορμό και με κάποιες ποιοτικές μετεγγραφές ευελπιστεί να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να ανταγωνιστεί και να κάνει το βήμα παραπάνω στο φετεινό πρωτάθλημα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Πολύβιος Παλλιούρας μιλώντας σχετικά δήλωσε στο «Γ»: «Έχει ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας μας στο Gdansk της Πολωνίας και από προχθες ξεκίνησαν οι προπονήσεις σε ελαφρύς ρυθμούς με ασκήσεις, σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες αφού η θερμοκρασία είναι περίπου 19 βαθμοί».

Στην προετοιμασία για την ώρα συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Αρτούρ Ρούτκο, Ευγένιος Πέτρου

Αμυντικοί: Κυριάκος Αντωνίου, Φιλιώτης, Ματίας Σιρόκ, Μίκαελ Πανός,

Μέσοι: Φόλπρεχκτ, Κούλς, Λουλίνια, Σάννυ, Λελιούκιν, Στέφεν Ομπαγιάν,

Επιθετικοί: Κέβιν Μπεριγκό, Ράζιτς,  Τσοκκάς, Νέμετς,

 Αναμένεται η μετάβαση του Άλεξ Κωνσταντίνου  εκτός απροόπτου σήμερα για να ενσωματωθεί με την αποστολή.

Όσο αφορά την εξέλιξη του προγραμματισμού δήλωσε ο Κύριος Παλιούρας: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την εξέλιξη του προγραμματισμού. Σίγουρα θα γίνουν άλλες 5 με 6 αν και θα εξαρτηθεί από τυχόν απρόσμενες αποχωρήσεις εάν υπάρξουν. Προτεραιότητα είναι δύο κεντρικοί  αμυντικοί και ένα αριστερό χαφ.  Όσο αφορά Κύπριους παίκτες αν υπάρξει δυνατότητα θα το παλέψουμε για να έρθουν καλοί παίκτες στην ομάδα».