Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ήταν αιφνίδια η αποχώρηση του Μολ στην Πάφο;

Create: 05/11/2019 - 18:59

Στην Πάφο για πολλούς αιφνιδίασε η απόφαση του Μολ να ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Ελβετός τερματοφύλακας ήταν ο βασικός της Πάφου στην φετεινή σαιζόν. Ένας τερματοφύλακας που δούλεψε αρκετά καθόλη την διάρκεια της σαιζόν που είχε όμως τα σκαμπανεβάσματα του.

Ο ίδιος φέρεται να έχει δυσαρεστηθεί με κάποια γεγονότα και έχει ζητήσει να αποχωρήσει ο ίδιος από την ομάδα.

Ο Μολ πάντως τα βρήκε με την διοίκηση για λύση της συνεργασίας τους.  Σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε μια μικρή ρήτρα που θα πρέπει να πληρωθεί στην Πάφο αν ο παίκτης συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Η  Πάφος πάντως  θα κινηθεί άμεσα  για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ρώσοι έχουν κάνει τις πρώτες σκέψεις και δεν αποκλείεται και κάποιοι άλλοι παίκτες του βασικού κορμού να αποχωρήσουν για διαφορετικούς λόγους.

Αγωνιστικά σήμερα η Πάφος ολοκληρώνει ενόψει της αυριανής τελευταίας εντός έδρας αναμέτρησης με την ΕΝΠ. Ο στόχος είναι η νίκη και να αποχαιρετήσει τους φίλους της με μια καλή εμφάνιση και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Eκτός οι τραυματίες Μολ, Καρώ και Ζάντερ.

H διοίκηση κάλεσε τον κόσμο να δώσει το παρών του στην τελευταία αναμέτρηση εντός έδρας. «Τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας και σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Την Κυριακή 12/05/2019 και ώρα 19:15, η ομάδα μας αγωνίζεται για τελευταία φορά φέτος στην έδρα μας και η Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές μας, προσκαλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της Πάφου, να δώσει μαζικά το παρών του στο γήπεδο.

Ελάτε να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας και όλους τους συντελεστές της φετινής σεζόν και να τους στείλουμε μήνυμα στήριξης για τη νέα αγωνιστική περίοδο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.