Τα αθλητικά νέα της Πάφου

«Ψωνίζει» από τη Ρίγα η Πάφος FC

Create: 06/27/2018 - 03:36

H Πάφος κινείται σε αρκετά διαφορετικά «μέτωπα» ταυτόχρονα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παίκτες από την Ρίγα θα «ψωνίσει» και  φέτος η Πάφος.

Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρης εξέλιξη και εντός της εβδομάδας δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών. Στο σχεδιασμό της νέας σεζόν, βάσει πλάνου Πρέσλι – Λαρς είναι να  πετύχει ένα πρώτο ουσιαστικό και αποτελεσματικό βήμα. Από τις μέχρι σήμερα  συζητήσεις να πέσουν υπογραφές με τους παίκτες που είναι ψηλά στην μικρή λίστα.

  Ήδη τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα της Λετονίας έχουν αξιολογηθεί θετικά. Η τεχνική ηγεσία έχει αξιολογήσει αυτούς τους ποδοσφαιριστές της Ρίγα και οι εκτιμήσεις είναι ότι αυτοί οι παίκτες της Λετονικής ομάδας   έχουν τις ικανότητες και την ποιότητα για να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Τέτοιοι παίκτες εκτιμούν  ότι μπορούν να βοηθήσουν την καινούργια ομάδα που φτιάχνεται στην Πάφο.

Στην περσινή περίοδο παίκτες της Ρίγας, η οποία ανήκει στην Λομάκιν, ήρθαν στην Πάφο, ενώ παίκτες της Πάφου μετακινήθηκαν στην Ρίγα.

 Για την ώρα έχουν γίνει συμβόλαια στους νεαρούς Ζαχαρίου και  Αντωνίου,  ενώ παρέμειναν οι Μπεριγκότ, Κόπριβετς και Ντόβπνια.

Ήρθε στην Πάφο από τον Εθνικό Άσσιας ο νεαρός κήπερ Ευγένιο Πέτρου και ο Σκωτσέζος κεντρικός αμυντικός Κέβιν Χολτ.

Ο Φυλακτού πιθανόν να παραμείνει  αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία, αφού ήταν με υποσχετική από την Ομόνοια.

Οι προσδοκίες ανεβαίνουν για την νέα σαιζόν, ενώ  το μπάτζετ όπως  τονίστηκε   θα είναι αρκετά υψηλότερο  εν σχέση με την περσινή χρονιά της ομάδας. Στόχος η Πάφος  να είναι σαφώς καλύτερη και ανταγωνιστηκότερη εν σχέση με πέρσι.

Eξάλλου, ο Μπιέλ Κομπανί που έκανε καλή σαιζόν στην την Πάφος fc, θα συνεχίσει τη νέα σεζόν την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Άρη Θεσσαλονίκης.