Τα αθλητικά νέα της Πάφου

«Σεβασμός κύριοι της ΑΕΚ μηδέν».

Create: 01/05/2019 - 19:22

Αναβρασμός στις τάξεις των οπαδών της Πάφου για την ένσταση της ΑΕΚ.

O νομικός Παύλος Μαρίνος τοποθετήθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όσο αφορά την απόφαση της ΑΕΚ να κάνει ένσταση για τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Πάφο, με αφορμή την συμμετοχή του 17χρονου Κύπριου επιθετικού Σωτήρη Ζαντή.

Ο Κύριος Μαρίνος καυστηριάζει την απόφαση της ΑΕΚ, πρώτο διότι στην πρεμιέρα με την αναβολή του αγώνα που ήταν ορισμένος τον περασμένο Αύγουστο, εξυπηρετήθηκε η ΑΕΚ,  αλλά το θέμα είναι και θέμα ψυχολογίας για ένα νεαρό Κύπριο παίκτη.

Η σχετική τοποθέτηση:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ατυχώς επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου.Το θεμα αν έγινε παράβαση ή όχι θα το κρίνει ο αθλητικός δικαστής .

Υπάρχει όμως και η ηθική πλευρά του θέματος. Το παιγνίδι αναβλήθηκε για να εξυπηρετηθεί τότε η ΑΕΚ λόγω της Ευρώπης κάτι που σε καμιά άλλη χώρα δεν γίνεται απλά αλλάζει η μέρα. Ετσι δείχνει τον σεβασμό της προς την ομάδα της Πάφου σήμερα η ΑΕΚ;

Περαιτέρω μιλάμε για ένα νέο παιδί που όλοι πλέον πρέπει να παρακαλούμε να παίζουν δικά μας παιδιά στις πρώτες ομάδες. Σε περίπτωση επιτυχίας της ένστασης συνέπειες θα έχει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αγωνιστικές και ψυχολογικές ίσως γιατί με την συμμετοχή του στο παιγνίδι που για τον ίδιο κανονικά θα ήταν μια γιορτή στερήθηκε η ομάδα του έξι βαθμούς. Ούτε αυτό νοιάζει την ΑΕΚ.

Ακόμη η ΠΑΦΟΣ έπαιξε χωρίς εννέα βασικούς και πήρε δικαιότατα τον βαθμό. Σεβασμός κύριοι της ΑΕΚ μηδέν.

Ο βαθμός αυτός έχει τεράστια σημασία για την ΠΑΦΟ κύριοι για σας όμως τι είναι δύο βαθμοί έχει ακόμα ολόκληρο πρωτάθλημα είστε ψηλά στην βαθμολογία κερδίστε τα ντέρμπυ και διεκδικείστε το πρωτάθλημα δεν είναι τελευταία αγωνιστική και καίγεστε.

Θα μπορούσατε αφού ήσασταν και ομάδα ήθους να μην κάνετε ένσταση να δημοσιοποιήσετε την παράβαση αν θέλατε και τότε όλος ο κόσμος θα σας χειροκροτούσε.

Πρέπει σε κάθε περίπτωση να λαμβάνονται υπ όψιν όλα τα δεδομένα πριν την καταχώρηση ένστασης γιατί τα παιγνίδια πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα. Σε αυτή την περίπτωση όλα τα δεδομένα από ηθικής πλευράς είναι σε βάρος της ΑΕΚ.