Τα αθλητικά νέα της Πάφου

«Μονόδρομος η νίκη» στην Πάφο

Create: 11/24/2018 - 01:32

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και με καλύτερη ψυχολογία μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η Πάφος FC υποδέχεται την Κυριακή την ΕΝΠ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο στόχος είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Ο τεχνικός της ομάδας Ζέλικο Κόπιτς είχε δύο εβδομάδες να προπονήσει και να προετοιμάσει την ομάδα του. Ενδιάμεσα ήταν και τα δύο φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά «Korantina Homes» και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να δει αγωνιζόμενους όλους τους παίκτες του. Ο Κροάτης τεχνικός έχει άποψη για τον αντίπαλο και ετοιμάζει πλάνα για να «κτυπήσει» τον αγώνα. Όλοι αναγνωρίζουν ότι αν η Πάφος FC δεν κερδίσει, τότε η επόμενη μέρα όσον αφορά την προσπάθεια για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Πολύβιος Παλιούρας δήλωσε σχετικά στον Politis Sports:

«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην Ένωση και μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα απέναντι στον Ερμή η νίκη είναι μονόδρομος. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα και πρέπει από πλευράς μας να παρουσιαστούμε προσεκτικοί στην άμυνα, αποφεύγοντας τα λάθη, και αποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι».

Και συνέχισε απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας: «Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας καθώς και η μέρα και η ώρα ευνοούν την προσέλευσή του στο ’Στέλιος Κυριακίδης’. Σίγουρα η παρουσία του θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας».

Αγωνιστικά, αμφίβολος παραμένει ο τραυματίας Λουλίνια. Εκτός οι μόνιμα απόντες Μπεριγκότ και Κόπριβετς. Μεγαλύτερη απώλεια είναι αυτή του Αγκούλο λόγω καρτών. Στην αγωνιστική δράση επανέρχεται απόλυτα έτοιμος ο Άλεξ Ντόβπνια.

politis.com.cy