Τα αθλητικά νέα της Πάφου

O Ναυτικός όμιλος Πάφου βράβευσε αθλητές και αθλήτριες του.

Create: 04/01/2019 - 16:02

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου βράβευσε τους αθλητές και αθλήτριές του για το έτος 2018.

Σε χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΝΟΠ Στέφανος Μανώλη ανέφερε πως ο θεσμός των βραβεύσεων αποτελεί τον υπέρτατο τρόπο απόδοσης τιμών προς τους αθλητές και αθλήτριες, για τις προσπάθειες και τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ο κ. Μανώλη είπε πως η απερχόμενη αγωνιστική χρονιά πρόσφερε αρκετές επιτυχίες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο και εξέφρασε την ευχή το 2019 να είναι ακόμη καλύτερο.

Στην κολύμβηση ο όμιλος κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία παίδων – κορασίδων , την 2η θέση στην κατηγορία ανδρών – γυναικών στην ανοικτή θάλασσα και την 5η θέση στην κατηγορία ανδρών – γυναικών στο παγκύπριο πρωτάθλημα.

Ο αθλητής Αντώνης Πατσαλίδης πήρε την 2η θέση στην κατηγορίας Παίδων , η Αγάθη Μανώλη την 1η θέση στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’ και ο Χρήστος Μανώλη την 3η θέση στην κατηγορία ανδρών στην ανοικτή θάλασσα.

 

Επιπρόσθετα οι Αντώνης Πατσαλίδης , Χρήστος Μανώλη, Αγάθη Μανώλη και Αντώνιος Νικολάου σημείωσαν παγκύπριες επιδόσεις.

 

Σύμφωνα με τον  κ. Μανώλη ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου είχε πολλές εκπροσωπήσεις στην Εθνική Ομάδα.

Συγκεκριμένα σε αγώνες νέων  συμμετείχαν οι Χρήστος Μανώλη, Κωνσταντίνος Φραγκουλίδης, Αντώνης Πατσαλίδης και Αντώνιο Νικολάου.

Στους Μεσογειακούς αγώνες νέων συμμετείχαν οι Αντώνιο Νικολάου και Αγάθη Μανώλη και στους Μεσογειακούς αγώνες Νέων ανοικτής θάλασσας οι Κωνσταντίνος Φραγκουλίδης και Χρήστος Μανώλη.

Εξάλλου στην Υδατοσφαίριση την 3η θέση εξασφάλισε στην κατηγορία ανδρών, την 1η θέση στην κατηγορία Νέων και την 3η θέση στην κατηγορία Μίνι Παίδων.

Επίσης η ομάδα των ανδρών και των παίδων συμμετείχε στον τελικό του κυπέλλου ενώ ο αθλητής Γρηγόρης Θεμιστοκλέους αναδείχθηκε καλύτερος Υδατοσφαιριστής στην κατηγορία νέων και άλλοι αθλητές έχουν επιλεγεί και συμμετείχαν στις εθνικές ομάδες Νέων και Παίδων.

 

Στο άθλημα Κανό – Καγιάκ η Χριστιάνα Έλληνα πήρε την 2η θέση στην κατηγορία Κορασίδων και ο Ορέστης Δημητρόπουλος πήρε την 3η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων. Επίσης ο Όμιλος πήρε την 3η θέση στην κατηγορία μίνι – Καγιάκ.

Εξάλλου στην ιστιοπλοΐα ο ΝΟΠ ξεκίνησε την ενεργοποίηση του τμήματος από τον Απρίλιο του 2018 όπου και κατόρθωσαν 4 αθλητές να συμμετάσχουν σε 2 αγώνες αρχαρίων με σημαντικές επιτυχίες.

Στο τρίαθλο την 2η θέση στην γενική κατάταξη αθλητές κατέλαβαν πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις σε αγώνες της ομοσπονδίας.

Ο κ. Μανώλη είπε πως για να συνεχίσουν να ανταγωνιζόμαστε οι αθλητές και αθλήτριες με ίσους όρους τους ομίλους των άλλων επαρχιών, πρέπει να εξευρεθεί λύση για την λειτουργία των δύο κολυμβητηρίων στην επαρχία Πάφου.

Ο πρόεδρος του ΝΟΠ ευχαρίστησε τον Δήμο Πάφου για την οικονομική στήριξη αλλά και τον Δήμο Γεροσκήπου για την συνεργασία.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ