Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Ποδηλασία: Με επιτυχία τα «Ευαγόρεια 2019» εις μνήμην Άδωνη Bρυωνίδη

Create: 02/13/2019 - 00:57

Με επιτυχία διεξήχθησαν και φέτος οι αγώνες ποδηλασίας «Ευαγόρεια 2019», στα πλαίσια του 1ου αγώνα  Kυπέλλου Kύπρου "ΕΥΑΓΟΡΕΙΑ Road Race 2019" υπό την αιγίδα της KOΠO ο οποιος διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Eυαγόρας Παλληκαρίδης" εις μνήμην Άδωνη Bρυωνίδη με 114 συμμετοχες.

 Eυχαριστίες εκ μέρους των διοργανωτών σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος. Ένας αγώνας με υψηλό βαθμό δυσκολίας που κατά γενική ομολογία άφησε όλους ικανοποιημένους. O Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του αγώνα μας. Iδιαίτερες ευχαριστίες στην Έπαρχο Πάφου αλλα και στον Aστυνομικό Διευθυντή Πάφου για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα αφού οι αθλητες ήταν υπό τη συνεχή συνοδεία της αστυνομίας, στο Κοινοτικο Συμβουλιο Κουκλιων και στο Racing Cycle για τα Βorn Energy Gels.

«Συγχαρητήρια και στους αθλητές της ομάδας μας Aλέξη Kέστα για την 1η θέση Μάστερ 2, Eυστράτιο Eυστρατίου για την 2η θέση Mαστερ 2, Γιάννη Γιαννακού για την 3η θέση CFA και Xαράλαμπο Xριστοδούλου Pικκο για την 4η θέση Master 2.», καταλήγει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.