Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Εξαιρετική δουλειά και αποτελέσματα στις ακαδημίες του Παφιακού.

Create: 12/26/2018 - 22:22

Εξαιρετική δουλειά από όλες τις απόψεις στις ομάδες ακαδημιών του Παφιακού στο ενδιαφέρον άθλημα του βόλλεϋ.

Η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές και την διοίκηση άρχισαν να αποδίδουν καρπούς και ήδη κάποια παιδιά παίρνουν το βάπτισμα στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα όλες οι ομάδες του Παφιακού προπορεύονται βαθμολογικά σε όλες τις ηλικίες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος της επιτροπής ακαδημιών του σωματείου Κλεάνθης Σκορδής έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Χωρίς πολλά λόγια, ως πρόεδρος της επιτροπής Ακαδημιών του Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ νιώθω περήφανος για την επίτευξη του 1ου στόχου που μπήκε για το 2018. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, προπονητές και υπόλοιπους συντελεστές που έχουν και τις 6 ομάδες μας στην κορυφή των ομιλών τους!

Τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει η επόμενη δύσκολη φάση του πρωταθλήματος και εύχομαι σε όλους πάνω απο όλα υγεία και να συνεχίσουμε δυναμικά με τον ίδιο ζήλο που είχαμε το 2018 και κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε περισσότερο και να είμαστε πανέτοιμοι για τα Play Offs.

Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους που ο Παφιακός βρίσκεται δυναμικά σε αυτές τις θέσεις, κάποιοι αθλητές έχετε δει και σε πόσο δυσμενείς για μας συνθήκες παίζουμε, όμως αυτά όλα μας πεισμώνουν για να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».