Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρίαθλο Ocean Lava Paphos

Create: 10/08/2018 - 23:55

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Πάφος φιλοξενεί την Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 έναν αγώνα της δυναμικής, διεθνούς σειράς Τριάθλου Ocean Lava, η οποία περιλαμβάνει 18 διοργανώσεις, από την Κύπρο μέχρι τις Νήσους Λανθαρότε και τις Αζόρες. Οι τριαθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 30η Νοεμβρίου θα έχουν έκπτωση 20% στο αντίτιμο συμμετοχής.

Έτσι το αντίτιμο συμμετοχής στο Sprint διαμορφώνεται στα €44 από €55 και στην Ολυμπιακή απόσταση στα €53 από €65. Υπάρχει και η επιλογή της σκυταλοδρομίας με το αντίτιμο για την τριάδα που θα αγωνιστεί να ανέρχεται στα €80 (από €100) για την απόσταση Sprint και στα €96 (από €120) για την Ολυμπιακή απόσταση.

Το Ocean Lava Paphos αποτελεί μετεξέλιξη του Pafos Triathlon το οποίο αποτέλεσε για μια πενταετία έναν από τους σημαντικότερους αγώνες τριάθλου στο νησί. Κινείται στο παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου, με την Κολύμβηση (Sprint 750μ | Olympic 1500μ) στα Δημοτικά Μπάνια, την ποδηλασία (Sprint 20χλμ | Olympic 40χλμ) στον παραλιακό μέχρι τη Γεροσκήπου και το Τρέξιμο (Sprint 5χλμ | Olympic 10χλμ) παράλληλα με τη θάλασσα. Ομαδική κατηγορία (σκυταλοδρομία) υπάρχει τόσο στο Sprint όσο και στο Olympic.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.oceanlavacyprus.com, συνεχής ενημέρωση στο www.facebook.com/OceanLavaPaphosCyprus και φωτογραφίες στο www.instagram.com/oceanlavapaphos.