Τα αθλητικά νέα της Πάφου

Από τον Παφιακό στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Create: 07/27/2019 - 18:33

Άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα κάνει ο Άκης Ασπιώτης. Ο Ελλαδίτης πετοσφαιριστής του Παφιακού ύστερα από τρείς συνεχόμενες χρονιές στην Πάφο, μετακομίζει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ένας προικισμένος αθλητής που πρόσφερε στον Παφιακό και κάνει μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση του Παφιακού: «Το διοικητικό συμβούλιο του Παφιακού θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Άκη Ασπιώτη για τα 3 χρόνια συνεργασίας και για την μέγιστη προσφορά του στις επιτυχίες της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην νέα του ομάδα που στην Ελλάδα , Ολυμπιακό Πειραιώς και να πραγματοποιήσει τους στόχους και το όνειρο του. Ευχαριστούμε Άκη για όλα!».

 

Τρείς ανανεώσεις.

Εξάλλου το Δ.Σ του Παφιακού ανανέωσε την συνεργασία με τους Άνθιμο Οικονομίδη, Βαλεντίνο Αντρέου,   Νικόλα Κωνσταντινίδη και Μαρίνο Παπαχριστοδούλου.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΦΙΑΚΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020, με τον Παφίτη πασαδώρο και αρχηγό της ομάδας Άνθιμο Οικονομίδη.

Ευχόμαστε στον Άνθιμο πολλές επιτυχίες με τον Green Air ΠΑΦΙΑΚΟ και μαζί να υλοποίησουμε τους φετινούς μας στόχους».

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΦΙΑΚΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020, με τον Παφίτη Κεντρικό Βαλεντίνο Αντρέου.

Ευχόμαστε στον Βαλεντίνο πολλές επιτυχίες με τον Green Air ΠΑΦΙΑΚΟ και μαζι να υλοποίησουμε τους φετινούς μας στόχους».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΦΙΑΚΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020, με τον Παφίτη ακραίο επιθετικό Νικόλα Κωνσταντινίδη.

Ευχόμαστε στον Νικόλα πολλές επιτυχίες με τον Green Air ΠΑΦΙΑΚΟ και μαζι να υλοποίησουμε τους φετινούς μας στόχους»

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΦΙΑΚΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020, με τον Παφίτη Λίμπερο Μαρίνο Παπαχριστοδούλου.

Ευχόμαστε στον Μαρίνο πολλές επιτυχίες με τον Green Air ΠΑΦΙΑΚΟ και μαζι να υλοποίησουμε τους φετινούς μας στόχους»