Τα αθλητικά νέα της Πάφου

ΑΠΟΠ: Όλοκληρώνεται τάχιστα ο προγραμματισμός

Create: 08/16/2019 - 03:03

O καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΠ θα συμμετέχει φέτος στο παγκύπριο πρωτάθλημα στην Ά Κατηγορία απο την νέα αγωνιστική σαιζόν !! Έτσι ο προγραμματισμός κινείται σε γοργούς ρυθμούς και στόχος η ομάδα να είναι ισχυρή και να επιτύχει τους στόχους της.

Μετά την παραμονή του Μάρκου Ασωνίτη και του βασικού κορμού των Κυπρίων καλαθοσφαιριστών, η διοίκηση του ΑΠΟΠ έστρεψε την προσοχή του στην απόκτηση Αμερικάνων καλαθοσφαιριστών.

Μάλιστα, σε διάστημα σχεδόν 48 ωρών έκλεισε τέσσερις καλαθοσφαιριστές και απομένει, πλέον μία θέση ξένου καλαθοσφαιριστή για να ολοκληρώθει το ρόστερ της ομάδας.

Ο λόγος για τους, Καλέν Μαλόουν (πόιντ γκαρντ), Αϊσάια Τόμας (σούτινγκ γκαρντ), Τζαβάιαν Χιλ (σμολ και πάουερ φόργουορντ) και Άντονι Στόβερ (σέντερ). Υπενθυμίζουμε ότι στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Σάββας Μαυρομμάτης, Άθως Δημητρίου, Χαράλαμπος Δημητρίου, Γιώργος Πορφυρίδης και Κωνσταντίνος Κωστής.

Στην ομάδα ως γνωστόν συνεχίζει αρχηγός Άθως Δημητρίου, ο Σάββας Μαυρομμάτης που ήταν βασικά γρανάζια στην περσινή χρονιά.

Πρόσληψη Κώστα Νταβλούρου στο αναπτυξιακό.

Ο Α.Π.Ο.Π σε συνέχεια των ενεργειών για αναβάθμιση της Προπονητικής του ομάδας των Ακαδημιών καθώς και αναπτυξιακών τμήματων ανακοινώνει την πρόσληψη του Προπονητή Κώστα Νταβλούρου.

Η ομάδα   δίνει ιδιαίτερη έμφαση και φέτος στην Ακαδημία της δείχνοντας το έμπρακτα και με την πρόσληψη του Coach Νταβλούρου, ο οποίος έχει προϋπηρεσία 10 ετών στο προπονητικό team του Έσπερου αοπα με εξειδίκευση στην προπόνηση μικρών ηλικιών καθώς και στα αναπτυξιακά αγωνιστικά τμήματα της ομάδας.

Ο Coach Κώστας έστειλε το πρώτο καλωσόρισμα στην ομάδα:.

'' Είμαι πολύ χαρούμενος που σε λίγες μέρες θα είμαι μέλος της οικογένειας του Α.Π.Ο.Π.

Είναι ένα καινούριο βήμα στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τών ανθρώπων του συλλόγου και των προσδοκιών του φιλάθλου κόσμου της Πάφου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη θερμή προσέγγιση από το μέλος του Δ.Σ της ομάδας κύριο Χαρη Νικολαιδη και τον Προπονητή κύριο Μάρκο Ασωνίτη.''

Προϋπηρεσία Coach Νταβλούρου Κώστα:

Βοηθός στα αγωνιστικά τμήματα που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ 2011-12 με κατάκτηση της πρώτης Θέσης απο το τμήμα Κ16, Α προπονητής στην ομάδα Κ14 που κατέκτησε δεύτερη θέση πρωτάθλημα ΕΣΚΑΗ 2013-14, Προπονητής Κ12 στο πρωτάθλημα εσκαη 2017 -2018 με κατάκτηση δεύτερης θέσης.

Υπεύθυνος τεχνικου σχεδιασμού κ εκτέλεσης του προγράμματος των ακαδημιών κ όλων των τμημάτων από κ14 και κάτω τη χρονιά 2017-18.

Υπεύθυνος του καλοκαιρινού Καμπ τεχνικής βελτίωσης με αντικείμενα το σουτ ,τζάμπ σουτ,τελειώματα, 1vs1 , 3vs3 και το τροποποιημένο διπλό 2016-2019.